Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Ulf Qvarsebo'

Ulf Qvarsebo

Ulf Qvarsebo, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född1931 i Bromma, norr om Stockholm
  • död 19 juli 1990 i Göteborg

Elof Ahrles brorson. Studerade vid Calle Flygare Teaterskola. Kanske mest känd för sin roll som Mattias Dahl i långserien Hem till byn.

Filmografi:

  • I gult och blått, år1942
  • All jordens fröjd, år1953
  • Hem till byn, (TV) år1971 - år1990
  • Charlotte Löwensköld, år1979
  • Kallocain, (TV) år1981
  • Pappa och himlen, (TV) år1981
  • Träpatronerna, (TV) år1984
  • Taxibilder, (TV) år1984
  • Svenska hjärtan, (TV) år1987 - år1989
  • Glenn och Gloria, (TV) år1989

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+8

Intresserad av fler artiklar?

Indy Racing League
Nora Ephron
Amy Diamond
Joey Ramone
Sven Lindberg
Jan Troell
Rulltrappa
Turk
Jarl Borssén

Senaste sökningarna

modal har fått 1317 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:20:39.

labil har fått 1043 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:17:04.

blå nilen har fått 1068 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:16:55.

latte har fått 1068 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:16:11.

slang har fått 2213 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:13:47.

sunnansjö har fått 838 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:12:01.

digital har fått 1289 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:11:56.

monarki har fått 2164 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:09:38.

olympiska spelen har fått 1196 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:07:19.

orange har fått 1183 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:07:17.

minne har fått 1114 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:06:07.

doftterapi har fått 1288 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:05:35.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.33 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.