Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Meg Westergren'

Meg Westergren

Meg Westergren, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg), Sverige

  • född: Elsa Margareta Westergren den 16 maj 1932, Stockholm

Dotter till skådespelarparet Håkan Westergren och Inga Tidblad. Hon fick sin utbildning vid Dramatens elevskola åren 1951-54. Tänkte först inte bli skådespelerska, men ändrade sig sedan.

Filmografi:

  • Dumbo, dubbning av "Giggles", år1941
  • Leva på hoppet, år1951
  • Marianne, år1953
  • Gula divisionen, år1954
  • Så tuktas kärleken, år1955
  • Rätten att älska, år1956
  • Främlingen från skyn, år1956
  • Lille Fridolf blir morfar, år1957
  • Jazzgossen, år1958
  • Fröken April, år1958
  • Fröken Chic, år1959
  • Ung och grön, (TV) år1960
  • Lekar i kvinnohagen, (TV) år1968
  • Miss and Mrs. Sweden, år1969
  • Ägget är löst!, år1975
  • Dante - aktare för Hajen!, år1978
  • Skärp dig, älskling, (TV) år1981
  • Victor eller När barnen tar makten, (TV) år1981
  • Raskenstam, år1983
  • Hemma hoz, (TV) år1985
  • Min pappa är Tarzan, år1986
  • Goda grannar, (TV) år1987
  • Rederiet, (TV) år1994 - år1995
  • En fyra för tre, (TV, episod) år1996
  • Kontakt. Vardagsrum, (kortfilm) år1998
  • Kvalster, (TV) år2005

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+5

Intresserad av fler artiklar?

Boot
Workbench
Molmassa
Boulevardteatern
Metallbindning
Helsingborgs stadsteater
Mindre teatern
Anders Ek
Mats Ek

Senaste sökningarna

Anal har fått 1326 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:30:19.

job har fått 1082 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:29:45.

massajer har fått 2140 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:29:44.

konstfiber har fått 1737 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:29:21.

mört har fått 950 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:29:16.

Behaviorism har fått 1274 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:28:39.

hellerwork har fått 821 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:27:29.

kognition har fått 931 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:27:09.

erik satie har fått 1100 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:26:46.

salvador dali har fått 1888 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:26:34.

livet har fått 1025 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:25:36.

reformationen har fått 1094 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 16:25:10.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.12 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.