Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Meg Westergren'

Meg Westergren

Meg Westergren, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg), Sverige

  • född: Elsa Margareta Westergren den 16 maj 1932, Stockholm

Dotter till skådespelarparet Håkan Westergren och Inga Tidblad. Hon fick sin utbildning vid Dramatens elevskola åren 1951-54. Tänkte först inte bli skådespelerska, men ändrade sig sedan.

Filmografi:

  • Dumbo, dubbning av "Giggles", år1941
  • Leva på hoppet, år1951
  • Marianne, år1953
  • Gula divisionen, år1954
  • Så tuktas kärleken, år1955
  • Rätten att älska, år1956
  • Främlingen från skyn, år1956
  • Lille Fridolf blir morfar, år1957
  • Jazzgossen, år1958
  • Fröken April, år1958
  • Fröken Chic, år1959
  • Ung och grön, (TV) år1960
  • Lekar i kvinnohagen, (TV) år1968
  • Miss and Mrs. Sweden, år1969
  • Ägget är löst!, år1975
  • Dante - aktare för Hajen!, år1978
  • Skärp dig, älskling, (TV) år1981
  • Victor eller När barnen tar makten, (TV) år1981
  • Raskenstam, år1983
  • Hemma hoz, (TV) år1985
  • Min pappa är Tarzan, år1986
  • Goda grannar, (TV) år1987
  • Rederiet, (TV) år1994 - år1995
  • En fyra för tre, (TV, episod) år1996
  • Kontakt. Vardagsrum, (kortfilm) år1998
  • Kvalster, (TV) år2005

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+9

Intresserad av fler artiklar?

Boot
Workbench
Molmassa
Boulevardteatern
Metallbindning
Helsingborgs stadsteater
Mindre teatern
Anders Ek
Mats Ek

Senaste sökningarna

droppsmitta har fått 1099 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:56:16.

aida har fått 1156 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:56:07.

oskuld har fått 1164 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:54:35.

chris norman har fått 1078 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:54:20.

24 har fått 1168 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:52:58.

OFFERANOD har fått 967 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:52:11.

bredband har fått 1280 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:47:44.

nils dardel har fått 1176 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:46:30.

whist har fått 1004 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:45:58.

hemgift har fått 1077 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:45:56.

xs har fått 1343 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:44:33.

Radikal har fått 1195 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 12:44:22.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.