Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Pam Grier'

Pam Grier

http://i.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/020816/164833__jackie_l.jpg

Pam Grier, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 26 maj 1949 i Winston-Salem, North Carolina, USA som Pamela Suzette Grier

Kusin till skådespelaren Roosevelt Grier. Hon blev först känd som kvinnlig actionhjälte på 1970-talet i filmer som Coffy och Foxy Brown.

Filmografi i urval:

  • Ghosts of Mars (2001)
  • Jackie Brown (1997)
  • Mars Attacks! (1996)
  • Escape from L.A. (1996)
  • Foxy Brown (1974)
  • Coffy (1973)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+10

Intresserad av fler artiklar?

Olycka
Churchill
Microsoft SQL Server
Sammakko
Pakkoruotsi
Star Trek Voyager
Nicklas Lidström
Star Trek Enterprise
Elbe

Senaste sökningarna

Echelon har fått 995 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:59:36.

nike har fått 1550 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:59:00.

rapsolja har fått 1052 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:58:51.

kökstermer har fått 710 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:58:35.

syndetikon har fått 1096 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:57:58.

skenfrukt har fått 902 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:56:43.

guinea har fått 1408 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:56:02.

långvåg har fått 860 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:54:26.

dativ har fått 1168 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:53:55.

dogmafilm har fått 1262 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:52:58.

dominikanorden har fått 996 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:52:40.

Christina Stenius har fått 920 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-19 18:52:35.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.