Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Marlon Brando'

Marlon Brando

Marlon Brando, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 3 april 1924 i Omaha, Nebraska, USA.
  • Död 1 juli 2004 i Los Angeles, USA.

Bland annat känd för sin roll som Don Vito Corleone i de två första filmerna i Gudfadern-serien, efter Mario Puzos bok. Han har också spelat Emiliano Zapata i Viva Zapata!.

Blev under sina sista år otroligt tjock.

Filmografi i urval:

  • The Score, år2001
  • Apocalypse Now, år1979
  • Sista tangon i Paris, år1972
  • The Godfather, år1972
  • On the Waterfront, år1954
  • Viva Zapata!, år1952

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+7

Intresserad av fler artiklar?

Pam Grier
George Lucas
Olycka
Churchill
Microsoft SQL Server
Sammakko
Pakkoruotsi
Star Trek Voyager
Nicklas Lidström

Senaste sökningarna

Pluralism har fått 1468 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:52:03.

kuba har fått 1639 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:51:37.

69 har fått 1674 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:49:40.

dora har fått 1465 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:48:44.

CH har fått 1947 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:48:04.

mupp har fått 1513 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:46:32.

direktiv har fått 1291 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:46:29.

lindö har fått 1275 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:44:15.

montereyfestivalen har fått 1388 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:43:49.

Harpalt har fått 1228 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:43:11.

frisbee har fått 1410 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:41:50.

velvetin har fått 1470 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 07:39:55.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.06 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.