Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Vengaboys'

Vengaboys

Vengaboys är en musikgrupp från Nederländerna som spelar trallvänlig eurodisco eller kanske tuggummipop. Under slutet av 1990-talet och tidigt 2000-tal hade dom många hittar.

Dom två holländska DJ:na Danski och Delmundo som redan var kända i klubbkretsaranställde fyra holländksa sångerskor/dansare Kim, Roy, Denice, och Robin, och så var Vengaboys skapat. Tjejerna fick exotiska påhittade födelseländer som Brasilien, Venezuela, Trinidad och Ungern för att ge deras biografier en extra krydda. Deras genombrott kom med singeln Up & Down sommaren år1998 och följdes upp av We like to party och Boom, Boom, Boom, Boom. Några hittar och två album senare släpptes sommaren år2000 låten Uncle John from Jamaica som blev deras sista hit på länge. Dom släppte några singlar till som inte alls blev framgångsrika och gruppen tog en paus, några av dom startade egna projekt.

I dagsläget lever gruppen, dom turnérar ganska aktivt men har inte släppt nån skiva sen år2001.

Diskografi:

  • Album
    • Greatest Hits / The Party Album (1998)
    • The Remix Album (1998)
    • The Platinum Album (2000)
  • Singlar
    • Parada De Tettas (1997)
    • To Brazil (1997)
    • Up And Down (1997)
    • We Like To Party (The Vengabus) (1998)
    • Boom, Boom, Boom, Boom (1999)
    • Were Going To Ibiza(1999)
    • Cheekah Bow Bow (That Computer Song) (2000)
    • Shala Lala (2000)
    • Kiss (When The Sun Dont Shine) (2000)
    • Uncle John From Jamaica (2000)
    • Forever As One (2001)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+9

Intresserad av fler artiklar?

Pediatrik
The Vogues
The Walker Brothers
Wang Chung
Medicinsk ordlista
Wizzard
The Youngbloods
Zager and Evans
10cc

Senaste sökningarna

gnarly har fått 1076 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:59:38.

andrej tjikatilo har fått 1695 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:59:04.

antagonist har fått 1339 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:57:18.

Form har fått 1159 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:55:28.

homofobi har fått 1130 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:55:01.

representativ demokrati har fått 1192 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:53:49.

fickla har fått 1150 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:44:49.

reducera har fått 1013 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:43:27.

prostata har fått 1048 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:43:15.

genetik har fått 1298 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:42:42.

wep har fått 1325 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:42:19.

gutenberg har fått 1688 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-11 00:41:03.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.27 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.