Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Vanna Rosenberg'

Vanna Rosenberg

Vanna Rosenberg, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 3 april 1973 i Farsta, söder om Stockholm

Vanna Rosenberg är dotter till journalisten Göran Rosenberg. Hon har skådespelat sedan hon var liten. Utbildning vid Stockholms teaterhögskola 1997-2001.

Filmografi:

  • En riktig jul, (TV) år2007
  • Tjocktjuven, år2006
  • Den utvalde, år2005
  • Ordbanditerna, hösten 2004
  • Mongolpiparen, år2004
  • Kvarteret Skatan, år2003
  • Julmorgon, år2003
  • Björnes magasin, (TV) år2001
  • Dödlig drift, år1999
  • Adam & Eva, år1997
  • Silvermannen, (TV) år1996
  • Att stjäla en tjuv, år1996
  • En på miljonen, år1995
  • Rapport till himlen, (TV) år1994
  • Agnes Cecilia - en sällsam historia, år1991

Annat:

  • Revyn Svenska för hamburgare (2003)
  • Farsen Maken till fruar (Run For Your Wife) på Oscarsteatern
  • Farsen Lille Ronny på Maximteatern 2002

  • Dubbat tecknade filmen Monsters, Inc.

  • Skivan Tomas & Vanna med Tomas Hirdman, 2001

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+8

Intresserad av fler artiklar?

Mad Season
Alice Carlsson
Gösta Köhl
Kårboda
Christl Köhl
Lisl Giertz
Göran Köhl
Claes Köhl
European Travel Commission

Senaste sökningarna

kelter har fått 1246 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:22:07.

Humus har fått 1282 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:19:50.

Planekonomi har fått 1620 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:18:37.

DDK har fått 1249 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:18:12.

claudia har fått 1091 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:16:10.

ica väst har fått 864 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:13:53.

sarkom har fått 1175 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:10:42.

representativ demokrati har fått 1228 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:09:49.

brodsky har fått 1300 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:09:40.

urdjur har fått 4110 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:04:42.

konservativ har fått 1071 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:02:23.

giddens har fått 1341 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 08:02:06.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.30 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.