Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Vanna Rosenberg'

Vanna Rosenberg

Vanna Rosenberg, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 3 april 1973 i Farsta, söder om Stockholm

Vanna Rosenberg är dotter till journalisten Göran Rosenberg. Hon har skådespelat sedan hon var liten. Utbildning vid Stockholms teaterhögskola 1997-2001.

Filmografi:

  • En riktig jul, (TV) år2007
  • Tjocktjuven, år2006
  • Den utvalde, år2005
  • Ordbanditerna, hösten 2004
  • Mongolpiparen, år2004
  • Kvarteret Skatan, år2003
  • Julmorgon, år2003
  • Björnes magasin, (TV) år2001
  • Dödlig drift, år1999
  • Adam & Eva, år1997
  • Silvermannen, (TV) år1996
  • Att stjäla en tjuv, år1996
  • En på miljonen, år1995
  • Rapport till himlen, (TV) år1994
  • Agnes Cecilia - en sällsam historia, år1991

Annat:

  • Revyn Svenska för hamburgare (2003)
  • Farsen Maken till fruar (Run For Your Wife) på Oscarsteatern
  • Farsen Lille Ronny på Maximteatern 2002

  • Dubbat tecknade filmen Monsters, Inc.

  • Skivan Tomas & Vanna med Tomas Hirdman, 2001

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+5

Intresserad av fler artiklar?

Mad Season
Alice Carlsson
Gösta Köhl
Kårboda
Christl Köhl
Lisl Giertz
Göran Köhl
Claes Köhl
European Travel Commission

Senaste sökningarna

sickla har fått 1324 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:56:28.

wettex har fått 1191 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:52:08.

rås har fått 1245 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:49:10.

brion har fått 1119 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:29:50.

error har fått 1383 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:28:09.

kim anderzon har fått 1142 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:43:57.

instickskort har fått 1310 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:40:52.

laxtrappa har fått 1075 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:38:00.

designåret 2005 har fått 898 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:36:05.

lavemang har fått 1204 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:20:06.

yacht har fått 1191 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:18:51.

krus har fått 1640 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:06:35.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.49 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.