Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Ulf Dohlsten'

Ulf Dohlsten

Ulf Dohlsten, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 21 juni 1951 i Göteborg

Utbildad vid Stockholms scenskola 1972-75. Spelade på en rad teatrar tills han år1978 kom till Göteborgs stadsteater där han förblev.

Filmografi:

  • Hem till byn, (TV) år1971 - år2006
  • Polisen som vägrade ta semester, (TV) år1988
  • Glenn och Gloria, (TV) år1989
  • Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mig själv, år1990
  • Trappen, (TV) år1991
  • Monopol, år1996
  • Omaka par, (TV) år1997
  • Vita lögner, (TV) år1997
  • Danslärarens återkomst, (TV) år2004
  • Percy, Buffalo Bill & jag, år2005

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+5

Intresserad av fler artiklar?

Propan
Island Records
Avantgarde
Roots
Digitalkamera
Prylbög
Ivan Schapovalov
Lena Kiper
Film/Fucking Åmål

Senaste sökningarna

arne borg har fått 1161 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:43:24.

blada har fått 1000 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:35:59.

tryckformat har fått 1432 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:29:39.

Ängelholm har fått 963 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:26:50.

konsument har fått 1188 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:23:50.

Australopithecus afarensis har fått 1363 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:23:04.

förlag har fått 847 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:21:19.

uttryckssymbol har fått 1071 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:17:58.

rödbrusig har fått 861 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:13:00.

alfastrålning har fått 1166 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:03:23.

008 har fått 1006 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 05:01:18.

högen har fått 895 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-20 04:57:27.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.22 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.