Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Ulf Brunnberg'

Ulf Brunnberg

Ulf Brunnberg, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 7 april 1947 i Bromma, Sverige som Hans Ulf Brunnberg.

Brunnberg bedrev studier vid Calle Flygare Teaterskola. Han är känd för att ha spelat Ragnar Vanheden i filmerna om Jönssonligan, TV-serien Tre Kronor, och i en mängd privatteateruppsättningar. Han har uttalat sig kritiskt om de filmer som senare gjordes om Lilla Jönssonligan.

Filmografi:

  • Komedi i Hägerskog, år1968
  • Het snö, år1968
  • Kvinnolek, år1968
  • Markurells i Wadköping, (TV) år1968
  • Exercis, (TV) år1968
  • Lejonsommar, år1969
  • Kameleonterna, år1969
  • Smoke, år1971
  • Bröderna Malm, (TV) år1972
  • Ett köpmannshus i skärgården, (TV) år1972
  • Smutsiga fingrar, år1973
  • Gustav III, (TV) år1974
  • Monismanien 1995, år1975
  • I lust och nöd, år1976
  • En bilförsäljare från Gotland, (TV) år1977
  • Jag är med barn, år1979
  • Barna från Blåsjöfjället, år1980
  • Varning för Jönssonligan, år1981
  • Göta kanal, år1981
  • Babels hus, (TV) år1981
  • Jönssonligan & DynamitHarry, år1982
  • Skulden, (TV) år1982
  • Lyckans ost, år1983
  • Profitörerna, år1983
  • G, år1983
  • Spanarna, (TV) år1983
  • Rosen, år1984
  • Jönssonligan får guldfeber, år1984
  • Lösa förbindelser, (TV) år1985
  • Det blåser på månen, (TV) år1985
  • Jönssonligan dyker upp igen, år1986
  • Venus 90, år1988
  • Jönssonligan på Mallorca, år1989
  • 1628, (TV) år1991
  • Uppfinnaren, (TV) år1991
  • Tre kronor, (TV) år1994
  • Jönssonligans största kupp, år1995
  • Sjukan, (TV) år1996
  • Jönssonligan spelar högt, år2000
  • Fyra nyanser av brunt, år2004
  • Möbelhandlarens dotter, (TV) år2006
  • Mästerverket, (TV) år2006
  • Labyrint, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+10

Intresserad av fler artiklar?

Emil Forselius
Lennart Jähkel
Mikael Håfström
Ulf Stark
Jörgen Persson
Eric M Nilsson
Gunnar Fischer
Angela Kovács
Åse Kleveland

Senaste sökningarna

terminologi har fått 966 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:58:38.

telia har fått 1358 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:50:59.

MRI har fått 1391 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:49:43.

bantning har fått 1394 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:44:41.

fryntlig har fått 1168 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:31:11.

brikks har fått 1266 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:29:10.

skoda har fått 1161 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:21:59.

foa har fått 1258 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:11:41.

mx har fått 1289 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:09:29.

140 har fått 1248 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:07:31.

fosforsyra har fått 1262 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:05:55.

visor har fått 1593 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 12:05:42.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.50 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.