Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Ulf Brunnberg'

Ulf Brunnberg

Ulf Brunnberg, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 7 april 1947 i Bromma, Sverige som Hans Ulf Brunnberg.

Brunnberg bedrev studier vid Calle Flygare Teaterskola. Han är känd för att ha spelat Ragnar Vanheden i filmerna om Jönssonligan, TV-serien Tre Kronor, och i en mängd privatteateruppsättningar. Han har uttalat sig kritiskt om de filmer som senare gjordes om Lilla Jönssonligan.

Filmografi:

  • Komedi i Hägerskog, år1968
  • Het snö, år1968
  • Kvinnolek, år1968
  • Markurells i Wadköping, (TV) år1968
  • Exercis, (TV) år1968
  • Lejonsommar, år1969
  • Kameleonterna, år1969
  • Smoke, år1971
  • Bröderna Malm, (TV) år1972
  • Ett köpmannshus i skärgården, (TV) år1972
  • Smutsiga fingrar, år1973
  • Gustav III, (TV) år1974
  • Monismanien 1995, år1975
  • I lust och nöd, år1976
  • En bilförsäljare från Gotland, (TV) år1977
  • Jag är med barn, år1979
  • Barna från Blåsjöfjället, år1980
  • Varning för Jönssonligan, år1981
  • Göta kanal, år1981
  • Babels hus, (TV) år1981
  • Jönssonligan & DynamitHarry, år1982
  • Skulden, (TV) år1982
  • Lyckans ost, år1983
  • Profitörerna, år1983
  • G, år1983
  • Spanarna, (TV) år1983
  • Rosen, år1984
  • Jönssonligan får guldfeber, år1984
  • Lösa förbindelser, (TV) år1985
  • Det blåser på månen, (TV) år1985
  • Jönssonligan dyker upp igen, år1986
  • Venus 90, år1988
  • Jönssonligan på Mallorca, år1989
  • 1628, (TV) år1991
  • Uppfinnaren, (TV) år1991
  • Tre kronor, (TV) år1994
  • Jönssonligans största kupp, år1995
  • Sjukan, (TV) år1996
  • Jönssonligan spelar högt, år2000
  • Fyra nyanser av brunt, år2004
  • Möbelhandlarens dotter, (TV) år2006
  • Mästerverket, (TV) år2006
  • Labyrint, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+2

Intresserad av fler artiklar?

Emil Forselius
Lennart Jähkel
Mikael Håfström
Ulf Stark
Jörgen Persson
Eric M Nilsson
Gunnar Fischer
Angela Kovács
Åse Kleveland

Senaste sökningarna

haploid har fått 1276 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:47:16.

fonografrulle har fått 1459 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:47:07.

Jonas har fått 1395 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:46:57.

ångbåtar har fått 1385 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:46:48.

toddydagen har fått 1411 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:45:42.

sune lyxell har fått 1565 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:45:33.

flod har fått 1571 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:45:23.

edvin har fått 1413 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:45:11.

Slask har fått 1519 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:44:59.

pålning har fått 1251 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:44:25.

manual har fått 1396 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:44:21.

kan har fått 1619 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-16 01:44:16.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.