Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'U2'

U2

Innehåll- 1. Musikgrupp - 2. Flygplan

1. Musikgrupp

U2, musiker (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA),rockband bildat år1976 i Dublin, Irland. Det sägs att bandet är döpt efter spionplanet med samma namn. Det kan också vara en ordlek, you too: även du.

Intressant att veta, tunnelbanelinjen U2 i Berlin går genom stationen "Zoologische Garten", d.v.s. Zoo Station. Zoo Station är även en låt på skivan Achtung Baby

Medlemmar

  • Bono - sångare
  • Adam Clayton - basist
  • Edge - gitarr
  • Larry Mullen Jr - trummor

Diskografi

  • Boy år1980
  • Octoberår1981
  • Warår1983
  • Under a Blood Red Sky [live]år1983
  • The Unforgettable Fireår1984
  • Wide Awake in America [live]år1985
  • The Joshua Treeår1987
  • Rattle and Humår1988
  • Achtung Babyår1991
  • Zooropaår1993
  • Popår1997
  • Best of 1980-1990 år1998
  • All That You Cant Leave Behind år2000
  • Best of 1990-2000år2000

Länkar

  • http://www.u2.com/
  • http://www.u2.se/

2. Flygplan

Se U-2.

Relaterat:

  • Små negrer i sanden

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+2

Intresserad av fler artiklar?

Små negrer i sanden
BTW
IANAL
The Contours
LOL
Chesney Hawkes
TLA
Tom Ahlsell
Arsenik samt gamla spetsar

Senaste sökningarna

IEEE har fått 961 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:49:11.

brigadgeneral har fått 987 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:44:17.

polen har fått 1169 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:43:37.

snokar har fått 930 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:41:23.

immunförsvar har fått 918 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:41:22.

skit har fått 1168 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:36:44.

beskow har fått 1258 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:33:19.

hypertoni har fått 984 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:32:36.

Säfstaholms slott har fått 822 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:28:39.

puppa har fått 1183 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:18:52.

räkneord har fått 906 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:15:33.

hongkong har fått 1017 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-30 10:15:13.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.24 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.