Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Tuva Novotny'

Tuva Novotny

Tuva Novotny, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 21 december 1979 i Stockholm, Sverige

Hennes karriär startade med en roll i såpan Skilda världar. Det definitiva filmgenombrottet kom i och med filmen Jalla! Jalla! år2000. Hon är tillsammans med Johan Widerberg sedan inspelningen av Herr von Hancken (2000). Spelar bas och gillar att fotografera. Hennes far kommer från Tjeckien. År2006 var hon sommarpratare i Sveriges Radio.

Filmografi:

  • Skilda världar, (TV) år1996
  • Tic Tac, år1997
  • Jalla! Jalla!, år2000
  • Naken, år2000
  • Sleepwalker, år2000
  • Herr von Hancken (miniserie), år2000
  • Anja, år2001
  • Den osynlige, år2002
  • Till sanningens lov, år2002
  • The Stratosphere Girl, år2003
  • Midsommer, år2003
  • Kommer du med mig då, år2003
  • Smala Sussie, år2003
  • Norrmalmstorg, år2003 (TV-film)
  • Dag och natt, år2004
  • Bang Bang Orangutang, år2005
  • Fyra veckor i juni, år2005
  • Stoned, år2005
  • Små mirakel och stora, år2006
  • No. 2, år2006
  • Snapphanar, (miniserie) år2006
  • Den sorte madonna, år2007
  • Guldkalven, år2008
  • Kandidaten, år2008
  • Possession, år2008
  • 183 dagar, (TV) år2008
  • Original, år2009
  • Bröllopsfotografen, år2009

Länkar:

  • http://www.tuvanovotny.com/ - fansida
  • på Sonet Film

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+3

Intresserad av fler artiklar?

TV-Program/Sesame Street
Han Solo
Beverly DAngelo
Oh Carol
Eleanor Bodel
Tjejgrupp
Fyrtiotalist
Etan
Hexan

Senaste sökningarna

Glas har fått 1717 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:45:01.

vilja har fått 1426 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:44:55.

tsunami har fått 2535 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:44:09.

rani har fått 1294 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:43:49.

jaguar har fått 1373 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:43:16.

23 har fått 1924 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:41:54.

boccaccio har fått 1691 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:41:47.

katt har fått 1394 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:41:32.

straffredskap har fått 1320 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:41:18.

kent har fått 1608 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:41:11.

kotte har fått 1502 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:41:01.

yoga har fått 1572 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 05:40:58.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.06 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.