Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Tupac Shakur'

Tupac Shakur

http://www.purehiphop.com/images/2pac.jpg

Tupac Shakur, musiker, rappare, skådespelare (sök Allmusic, CDON, IMDb, Projekt Runeberg, SLBA)

Fullständigt namn Tupac Amaru Shakur, även känd som 2Pac och Makaveli.

  • född 16 juni 1971 i Brooklyn, New York, USA.
  • död 13 september 1996 i Las Vegas, Nevada, USA (på sjukhus i sviterna av att ha blivit skjuten en vecka tidigare, efter att ha sett en boxningsmatch med bl.a. Mike Tyson).

Diskografi:

  • 2Pacalypse Now (1991)
  • Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z (1993)
  • Thug Life: Thug Life Vol. 1 (1994)
  • Me Against the World (1995)
  • All Eyez on Me (1996)
  • Makaveli: The Don Killuminati: 7 Day Theory (1996)
  • R U Still Down? (1997)
  • 2Pacs Greatest Hits (1998)
  • Still I Rise (1999)
  • The Rose that Grew from Concrete (2000)
  • Until the End of Time (2001)
  • Better Dayz (2002)
  • Tupac Resurrection (2003)

Filmografi:

  • Gang Related (1997)
  • Gridlockd (1997)
  • Bullet (1996)
  • MTV Video Music Awards 1996
  • Above the Rim (1994)
  • Poetic Justice (1993)
  • Juice (1992)
  • Nothing But Trouble (1991)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+8

Intresserad av fler artiklar?

Albrekt av Mecklenburg
Björk
Genesis
Pink Floyd
Meat Loaf
Musik
Cologne
Sambo
Reggae

Senaste sökningarna

NATURUM har fått 945 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:24:27.

skurlov har fått 1460 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:23:15.

hyss har fått 1056 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:22:25.

branding har fått 1040 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:22:22.

buddhism har fått 1319 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:21:02.

artefakt har fått 1078 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:20:24.

vedaskrifter har fått 1705 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:17:19.

filip har fått 1157 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:16:19.

förlag har fått 854 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:15:38.

sjb har fått 1193 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:15:00.

nisch har fått 1299 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:06:50.

senat har fått 1076 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 02:05:27.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.33 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.