Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Tord Stål'

Tord Stål

Tord Stål, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 14 september 1906 i Kristianstad som Tord Wilhelm Edvard Stål
  • död den 2 juli 1972 i Stockholm

Han studerade vid Dramatens elevskola. Var mycket aktiv som Dramaten-skådespelare särskilt under slutet av sitt liv på 1960-talet.

Filmografi, urval:

  • Pengar från skyn, år1938
  • Alle man på post, år1940
  • Så tuktas en äkta man, år1941
  • En äventyrare, år1942
  • Flickan och djävulen, år1944
  • Excellensen, år1944
  • Nyordning på Sjögårda, år1944
  • I som här inträden, år1945
  • Kungliga patrasket, år1945
  • Tre söner gick till flyget, år1945
  • Medan porten var stängd, år1946
  • Eviga länkar, år1946
  • Möte i natten, år1946
  • Rötägg, år1946
  • Två kvinnor, år1947
  • Konsten att älska, år1947
  • Var sin väg, år1948
  • En svensk Tiger, år1948
  • Hjärter Knekt, år1950
  • Restaurant Intim, år1950
  • Ubåt 39, år1952
  • Han glömde henne aldrig, år1952
  • Sista ringen, år1955
  • En drömmares vandring, år1957
  • Prästen i Uddarbo, år1957
  • Fröken April, år1958
  • Fadern, år1969

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+6

Intresserad av fler artiklar?

Ken Kesey
Free
Tyska riket
Preussiska
Marshallöarna
Swina
IF Sundsvall Hockey
Luke
Star Wars/Jedi

Senaste sökningarna

molar har fått 1219 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 17:02:59.

naiv har fått 1475 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 17:02:52.

rist har fått 1504 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 17:02:31.

kräftdjur har fått 1334 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 17:01:49.

xantippa har fått 1322 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 17:00:41.

pseudonym har fått 1341 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 16:55:38.

rs har fått 1910 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 16:54:49.

genetik har fått 1579 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 16:53:05.

melankoliker har fått 1282 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 16:50:19.

spole har fått 1651 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 16:49:53.

kilo har fått 1599 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 16:48:35.

Ryssfemma har fått 1574 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 16:48:26.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.