Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Tord Bernheim'

Tord Bernheim

Tord Bernheim, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född Tord Georg Bernheim den 18 april 1914 i Stockholm
  • död den 23 juli 1992 i Solna

Filmografi, urval:

  • Grabbarna i 57:an, år1935
  • Ungdom av idag, år1935
  • Än leva de gamla gudar, år1937
  • Kamrater i vapenrocken, år1938
  • Mot nya tider, år1939
  • Kalle på Spången, år1939
  • Soliga Solberg, år1941
  • Sol över Klara, år1942
  • Livet måste levas, år1943
  • En fånge har rymt, år1943
  • Hans Majestät får vänta, år1945
  • Möte i natten, år1946
  • Lars Hård, år1948

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+0

Intresserad av fler artiklar?

Hugo Björne
Mats Blomgren
Allan Bohlin
Bo Brundin
Bror Bügler
Ingemar Carlehed
Artur Cederborgh
Kotti Chave
Åke Claesson

Senaste sökningarna

folksaga har fått 1613 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:34:35.

knark har fått 1653 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:32:55.

helvetet community har fått 1175 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:24:25.

grundare har fått 1125 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:22:32.

angler har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:20:19.

ultraljud har fått 1448 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:19:46.

cd-r har fått 1350 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:19:40.

bomullskrut har fått 1480 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:19:33.

hemohes har fått 1439 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:19:27.

dragspel har fått 1806 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:16:49.

Bordtennisspelare har fått 1154 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:16:06.

brödrost har fått 1770 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 08:14:37.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.51 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.