Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Tomas Pontén'

Tomas Pontén

Tomas Pontén, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 29 januari 1946 i Skövde, Västergötland

Utbildad 1969-1972 vid Stockholms scenskola. Spelar sedan år1972 på Dramaten där han gjort en mängd roller.

Filmografi:

  • Erik XIV, (TV) år1974
  • Den vita väggen, år1975
  • Ärliga blå ögon, (TV) år1977
  • Gå på vattnet om du kan, år1979
  • Profitörerna, (TV) år1983
  • Kaninmannen, år1990
  • Kejsarn av Portugallien, (TV) år1992
  • Sommarmord, år1994
  • Radioskugga, (TV) år1995
  • Dödsklockan, år1999
  • Sprängaren, år2001
  • Tusenbröder, (TV) år2002
  • Olivia Twist, (TV) år2002
  • Hotet, år2004
  • Cuppen, (TV) år2006
  • Höök, (TV) år2007
  • Labyrint, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+5

Intresserad av fler artiklar?

Gösta Prüzelius
Per Ragnar
Hannah Westin
Ola Rapace
Carl Reinholdz
Artur Rolén
Wictoria Nilsson
Thomas Roos
Michael Michailoff

Senaste sökningarna

toka har fått 1431 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:57:32.

BI har fått 1583 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:47:13.

moresk har fått 1041 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:47:03.

oljekraftverk har fått 3404 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:46:02.

gunnel bildt har fått 1280 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:45:32.

jaguar har fått 1188 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:44:26.

skitstövel har fått 830 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:42:32.

php har fått 1254 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:41:57.

LTR har fått 1475 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:41:46.

Värnplikt har fått 985 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:40:47.

kip kinke har fått 1237 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:37:39.

minne har fått 1263 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-23 00:37:38.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.29 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.