Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Tim Robbins'

Tim Robbins

http://entimg.msn.com/i/150/ce/0210/trobbins_150x.jpg

Tim Robbins, skådespelare, filmregissör, filmproducent, manusförfattare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 16 okt 1958 i West Covina, Kalifornien, USA som Timothy Francis Robbins
Har varit tillsammans med Susan Sarandon sedan år1988, de har två barn ihop.

Filmografi i urval:

  • Mystic River (2003)
  • Human Nature (2001)
  • AntiTrust (2001)
  • High Fidelity (2000)
  • Mission to Mars (2000)
  • Cradle Will Rock (1999) (regi, manus & produktion)
  • Dead Man Walking (1995) (regi, manus & produktion)
  • The Shawshank Redemption (1994)
  • Jacobs Ladder (1990)
  • Erik the Viking (1989)
  • Top Gun (1986)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+10

Intresserad av fler artiklar?

Ångströmlaboratoriet
Paul Kariya
Hedvig Nettelblad
Suze Randall
Arthur Schlesinger
Ed McBain
Jean Peters
Ingemar Mundebo
Penny Marshall

Senaste sökningarna

grunge har fått 1921 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:52:42.

operativt kapital har fått 1590 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:52:02.

cellandning har fått 1979 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:50:53.

barcklind har fått 1238 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:49:35.

fight har fått 1591 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:49:18.

etnisk har fått 1373 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:49:03.

lappland har fått 1404 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:48:43.

livegen har fått 1482 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:46:40.

regler har fått 1432 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:43:24.

receptor har fått 1171 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:42:17.

trivselhus har fått 1295 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:42:05.

halvbuske har fått 1826 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-14 18:41:40.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.