Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Thomas Oredsson'

Thomas Oredsson

Thomas Oredsson, skådespelare, komiker (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född1946 i Stockholm

Utbildad vid Calle Flygare Teaterskola. Framförallt känd som ståuppkomiker, men är en mångsysslare.

Filmografi:

  • Bomsalva, år1978
  • Den nya människan, (TV-film) år1979
  • Vårt lilla bo, (TV-film) år1979
  • Der Mann, der sich in Luft auflöste, år1980
  • Höjdhopparn, år1981
  • Oldsmobile, (TV-film) år1982
  • Johan är död, (TV-film) år1982
  • Äntligen!, år1984
  • Varuhuset, (TV) år1987
  • Lindas längtan, (kortfilm) år1988
  • Den svarta cirkeln, (TV) år1990
  • Barnens detektivbyrå, (TV) år1991
  • De giriga, (TV-film) år1992
  • Vendetta, (TV) år1995
  • Britt-Yngves, (TV) år1999
  • Järngänget, år2000
  • Judith, (TV) år2000
  • Borkmanns punkt, år2005
  • Carambole, år2005
  • Moreno & tystnaden, år2006
  • Svalan, katten, rosen, döden, år2006
  • Beck - Gamen, år2006
  • I Guds namn, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+7

Intresserad av fler artiklar?

Lee Evans
Barry Goldwater
Jane Wyman
Kristdemokrati
Stockholm/Hägersten
Daniel Långström
SKU
FSDB
Malou Hansson

Senaste sökningarna

Katarina har fått 1264 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:30:44.

oxdjur har fått 1223 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:29:25.

jungfruben har fått 1577 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:16:37.

leverpastej har fått 1469 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:04:37.

världens största länder har fått 817 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 08:56:23.

sickla har fått 1324 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:56:28.

wettex har fått 1191 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:52:08.

rås har fått 1245 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:49:10.

brion har fått 1119 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:29:50.

error har fått 1383 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:28:09.

kim anderzon har fått 1142 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:43:57.

instickskort har fått 1310 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:40:52.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.53 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.