Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Thomas Hanzon'

Thomas Hanzon

Thomas Hanzon, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 20 juni 1962 i Sundbyberg, norr om Stockholm.

Var som ung nära att bli fotbollsspelare. På 1980-talet strtade han fria teatergruppen Teater Cameleont. Han debuterade på Stockholms stadsteaters scen år1985. Han har ingen formell skådespelarutbildning, men kom ändå såsmoningom att spela även på Dramatens scen. Han var en tid gift med Lena Endre, men är idag ihop med Anna Björk. Båda är skådespelerskor.

Filmografi:

  • Nionde kompaniet, år1987
  • Tiger Rag, (TV) år1989
  • Destination Nordsjön, (TV) år1990
  • Yrrol, år1994
  • Älskar älskar inte, år1995
  • Zonen, (TV) år1996
  • Enskilda samtal, (TV) år1996
  • Tic Tac, år1997
  • Vägen ut, år1999
  • Trolösa, år2000
  • Livet är en schlager, år2000
  • Beck - Sista vittnet, år2002
  • Solisterna, (TV) år2003
  • Borkmanns punkt, år2005
  • Münsters fall, år2005
  • Carambole, år2005
  • Kommissionen, (TV) år2005
  • Lovisa och Carl Michael, (TV) år2005
  • Underbar och älskad av alla, år2007
  • Leende guldbruna ögon, (TV) år2007
  • Kodenavn Hunter, (TV) år2007
  • Häxdansen, (TV) år2008

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+6

Intresserad av fler artiklar?

Tore Johnson
Tore Nilsson
SWAT
TV-program/Bosse Bildoktorn
Svavel
NCS
Klädstorlek
Tomtens renar
Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB

Senaste sökningarna

fraser har fått 1483 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:45:24.

14 har fått 2035 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:45:17.

kvinnogris har fått 1453 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:44:53.

testamente har fått 1461 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:44:22.

lingonsylt har fått 1270 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:43:56.

kongruens har fått 1378 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:43:48.

statistik har fått 1419 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:43:47.

implicit har fått 1335 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:43:31.

nof har fått 1397 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:43:29.

0378 har fått 1205 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:43:04.

valutakod har fått 1190 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:42:56.

busk har fått 1323 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-20 04:42:47.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.