Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'The Mamas and the Papas'

The Mamas and the Papas

The Mamas and the Papas var en legendarisk popgrupp på 1960-talet, med hitlåtar som Monday Monday, California Dreamin och Dream a Little Dream of Me låg dom högt på topplistorna världen över. Gruppen bestod av John Phillips, Michelle Phillips (Johns dåvarande fru) och Mama Cass Elliot samt fjärdemannen Denny Dougherty. Gruppens låtar och sound var en blandning av folkmusik och pop. Bandet splittrades när John och Michelle skildes år1968 och år1974 avled Mama Cass i en hjärtattack.

Diskografi

  • If You Can Believe Your Eyes and Ears- 1966
  • The Mamas & the Papas- 1966
  • Deliver- 1967
  • The Papas & the Mamas- 1968
  • Monterey International Pop Festival [live] - 1971
  • People Like Us - 1971
  • Elliott, Phillips, Gilliam, Docherty - 1988
  • California Dreamin: Live in Concert - 1998
  • Live at the Savoy 1982, Sold Out - 2003

Se även:

  • Bandy Bandy

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+7

Intresserad av fler artiklar?

Semester
Karl Gjellerup
The Bangles
Småbildskamera
Filmformat
Kronan
ECB
Supersportbil
Isabel

Senaste sökningarna

drakar har fått 1368 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:30:15.

paraply har fått 1775 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:27:39.

strof har fått 1438 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:27:03.

tragedi har fått 1309 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:26:39.

albigenserkorståget har fått 1053 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:24:42.

winstrol har fått 2586 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:24:37.

falkenberg har fått 1317 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:21:02.

cd-r har fått 1426 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:20:37.

henrik zetterberg har fått 1406 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:19:33.

måndag har fått 1111 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:19:13.

petter har fått 1489 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:18:32.

Nordre älv har fått 1118 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-23 21:18:09.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.08 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.