Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Sydney Pollack'

Sydney Pollack

Sydney Pollack, filmproducent, filmregissör, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 1 juli 1934 i Lafayette, Indiana, USA
Filmografi i urval:
  • Eyes Wide Shut, år1999
  • Sabrina, år1995
  • Husbands and Wives, år1992
  • Tootsie, år1982

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+5

Intresserad av fler artiklar?

Terry Zwigoff
Dante
Proletariatets diktatur
Februarirevolutionen 1848
Robin Hobb
New Amsterdam
Danmark mirakel andra världskriget
Atombomber ovan Hiroshima samt Nagasaki
Medelsoldygn

Senaste sökningarna

enviken har fått 972 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:30:29.

ps har fått 1268 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:30:16.

montereyfestivalen har fått 1014 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:29:18.

smygvinkel har fått 923 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:28:51.

bekvämlighetsinrättning har fått 790 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:28:18.

Zirkon har fått 969 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:28:07.

nätverksmarknadsföring har fått 766 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:27:47.

kausal har fått 1018 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:27:45.

afrika har fått 1017 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:27:44.

16 har fått 1198 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:27:43.

stieg trenter har fått 937 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:26:48.

jord har fått 1115 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-13 22:26:47.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.