Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Sven Bergvall'

Sven Bergvall

Sven Bergvall, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 25 maj 1881 i Väster Färnebo, Västmanland
  • död den 2 november 1960

Filmografi, urval:

  • Familjens traditioner, år1920
  • En rackarunge, år1923
  • Damen med kameliorna, år1925
  • Hälsingar, år1933
  • Sången om den eldröda blomman, år1934
  • Fredlös, år1935
  • Konflikt, år1937
  • Klart till drabbning, år1937
  • Emelie Högqvist, år1939
  • Tänk, om jag gifter mig med prästen, år1941
  • Doktor Glas, år1942
  • Rid i natt!, år1942
  • Mitt folk är icke ditt, år1944
  • Excellensen, år1944
  • Intill helvetets portar, år1948
  • Greven från gränden, år1949

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+0

Intresserad av fler artiklar?

Björn Bjelfvenstam
Hugo Björne
Mats Blomgren
Allan Bohlin
Bo Brundin
Bror Bügler
Ingemar Carlehed
Artur Cederborgh
Kotti Chave

Senaste sökningarna

drottning victoria har fått 989 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:13:14.

giljotin har fått 1384 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:12:00.

Glukos har fått 1223 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:11:57.

black har fått 998 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:11:23.

Gix har fått 1016 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:11:21.

artefakt har fått 976 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:10:20.

mario har fått 1211 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:09:59.

myr har fått 1507 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:09:44.

python har fått 1075 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:09:41.

adjektiv har fått 1272 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:08:01.

cyklop har fått 1159 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:08:01.

eric har fått 1174 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-21 22:07:26.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.