Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Sven Bergvall'

Sven Bergvall

Sven Bergvall, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 25 maj 1881 i Väster Färnebo, Västmanland
  • död den 2 november 1960

Filmografi, urval:

  • Familjens traditioner, år1920
  • En rackarunge, år1923
  • Damen med kameliorna, år1925
  • Hälsingar, år1933
  • Sången om den eldröda blomman, år1934
  • Fredlös, år1935
  • Konflikt, år1937
  • Klart till drabbning, år1937
  • Emelie Högqvist, år1939
  • Tänk, om jag gifter mig med prästen, år1941
  • Doktor Glas, år1942
  • Rid i natt!, år1942
  • Mitt folk är icke ditt, år1944
  • Excellensen, år1944
  • Intill helvetets portar, år1948
  • Greven från gränden, år1949

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+7

Intresserad av fler artiklar?

Björn Bjelfvenstam
Hugo Björne
Mats Blomgren
Allan Bohlin
Bo Brundin
Bror Bügler
Ingemar Carlehed
Artur Cederborgh
Kotti Chave

Senaste sökningarna

black har fått 982 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:20:19.

Gix har fått 983 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:20:17.

blankvers har fått 810 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:20:13.

brunnberg har fått 818 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:19:52.

metaller har fått 1241 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:19:40.

skulptör har fått 742 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:19:37.

storm har fått 1499 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:19:11.

information har fått 987 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:17:47.

corazza har fått 848 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:17:39.

brist har fått 931 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:17:10.

FL har fått 1396 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:16:27.

högtalare har fått 1897 sökningar. Den senaste gjordes 2019-04-21 18:16:23.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.10 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.