Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Suzanne Ernrup'

Suzanne Ernrup

Suzanne Ernrup, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 30 november 1954 i Stockholm

Utbildad vid Göteborgs scenskola 1978-1981. Hon har spelat på bl.a. Lorensbergsteatern och Göta lejon, samt turnerande Riksteatern. En av sina kändaste roller gjorde hon i tv-serien Lösa förbindelser där hon spelade Hillevi Schilden.

Filmografi:

  • Tuppen, år1981
  • Limpan, år1983
  • Åke och hans värld, år1984
  • Svenska folkets sex och snusk, (TV) år1984
  • Lösa förbindelser, (TV) år1985
  • Det är mänskligt att fela, (TV) år1985
  • Hip Hip Hurra!, år1987
  • Varuhuset, (TV) år1987
  • Guld, (TV) år1988
  • Offren, (TV) år1989
  • Färdknäpp, (TV) år1991
  • Söndagsbarn, år1992
  • Jönssonligan och den svarta diamanten, år1992
  • Pelle Svanslös, (julkalander, TV) år1997
  • Pelle Svanslös och den stora skattjakten, år2000
  • Pusselbitar, (TV) år2001
  • Hjälp! Rånare!, (TV) år2002
  • Min frus förste älskare, år2006
  • Cuppen, (TV) år2006
  • En riktig jul, (julkalendern, TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+8

Intresserad av fler artiklar?

Barbro Flodquist
Eleonor dom Floer
Jane Friedmann
Basia Frydman
Trollformel
Ewa Fröling
Moa Gammel
Anna Godenius
Wallis Grahn

Senaste sökningarna

semantik har fått 1045 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:12:03.

adjektiv har fått 1334 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:09:31.

dagab har fått 1193 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:09:20.

vga har fått 1117 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:07:55.

rabaeus har fått 1000 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:06:27.

zlatan har fått 1125 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:06:10.

a har fått 1903 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:04:29.

alexandre dumas har fått 1085 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:04:20.

utube har fått 1063 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:03:29.

carl har fått 1167 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:02:43.

kongo har fått 1213 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 23:00:57.

harald tr har fått 1021 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-29 22:59:15.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.15 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.