Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Sture Baude'

Sture Baude

Sture Baude, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 4 februari 1890 i Malmö
  • död 19 juli 1946

Han var i 4 års tid gift med skådespelerskan Anna-Lisa Baude.

Filmografi:

  • Storstadsfaror, år1918
  • Carolina Rediviva, år1920
  • Flygande holländaren, år1925
  • Han, hon och Andersson, år1926
  • Markurells i Wadköping, år1931
  • Kanske en gentleman, år1935
  • Kvartetten som sprängdes, år1936
  • Stål, år1940
  • Hon trodde det var han, år1943

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+3

Intresserad av fler artiklar?

Barbara Hershey
Jennifer Jason Leigh
Laura Linney
Veronica Jeppson
Marie kyrkogångsdag
Arturs Irbe
Frankie Goes to Hollywood
Dagmar Hagelin
Nijmegen

Senaste sökningarna

kyckling har fått 1463 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:22:59.

Alfabetet har fått 1333 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:21:50.

trojka har fått 1085 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:19:34.

radion har fått 1141 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:19:33.

synergi har fått 1062 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:16:49.

Gandalf har fått 1069 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:15:10.

mejeri har fått 1355 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:15:09.

produkt har fått 1135 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:14:24.

dart har fått 1201 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:13:21.

honung har fått 966 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:12:54.

dialekt har fått 1368 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:11:39.

brasklapp har fått 1065 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 03:09:20.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.25 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.