Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Stina Rautelin'

Stina Rautelin

Stina Rautelin, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 25 oktober 1963 i Helsingfors, Finland

Utbildad vid Helsingfors Teaterhögskola. Har varit aktiv vid Stockholms stadsteater sedan början av 2000-talet. Mest känd för filmpubliken är hon nog för sin roll i Beck-filmerna samt rollen som kapten i långserien Rederiet.

Filmografi:

  • På liv och död, år1986
  • Mannen utan ansikte, år1995
  • Radioskugga, (TV) år1995 & år1997
  • Rederiet, (TV) år1998
  • Tomten är far till alla barnen, år1999
  • Tjocktjuven, år2006
  • Predikanten, (TV) år2007
  • Isprinsessan, (TV) år2007

Samt omgång 1 och 3 av senaste Beck-filmerna.

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+9

Intresserad av fler artiklar?

In Memory Of
Användarnamn
Guffy
Berzerk Moomintrolls
Ögonbryn
Pubeshår
Alfred Dalin
Läseböcker för Sveriges barndomsskolor
Valfrid Spångberg

Senaste sökningarna

impuls har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 16:53:38.

agö har fått 914 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 16:27:21.

Tigerekonomi har fått 1209 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 16:20:25.

auriculoterapi har fått 1119 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 16:19:28.

internet har fått 1253 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 16:14:09.

stärkelse har fått 1224 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 16:11:35.

flicknamn har fått 1229 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 16:01:17.

juice har fått 1760 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 15:52:09.

PET har fått 1439 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 15:50:46.

Tjockhult har fått 1201 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 15:48:57.

radio har fått 1327 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 15:46:58.

bruno liljefors har fått 1313 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 15:38:39.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.54 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.