Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Steve Martin'

Steve Martin

http://www.showgate.com/tots/picasso/graphics/steve.jpg

Steve Martin, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 14 augusti 1945 i Waco, Texas, USA som Stephen Glenn Martin. Flyttade som barn till Los Angeles, där han växte upp.
Är vegetarian och konstintresserad.

Filmografi i urval:

  • film/Sgt. Bilko, 1996.
  • film/Grand Canyon, 1991.
  • film/L.A. Story, 1991.
  • film/Roxanne, 1987.
  • film/All of Me, 1984.
  • film/Dead Men Dont Wear Plaid, 1982.
  • film/Pennies from Heaven, 1981.
  • film/The Jerk, 1979.

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+3

Intresserad av fler artiklar?

Lesbisk
Örgryte IS
David Irving
Medeldistans
Nordisk kombination
Salénrederierna
Felicia
Boel
Erna

Senaste sökningarna

regent har fått 1119 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:38:38.

ungdomsslang har fått 2164 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:38:36.

Bäng har fått 854 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:38:03.

url har fått 1240 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:37:39.

2 har fått 1258 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:36:14.

tunnelbana har fått 1359 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:31:56.

brunet har fått 1039 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:31:13.

england har fått 1356 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:31:01.

kaskeloter har fått 1477 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:29:41.

Kenpo har fått 1174 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:29:31.

plast har fått 1265 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:28:46.

BI har fått 1425 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-20 18:28:40.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.24 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.