Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Stellan Skarsgård'

Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 13 juni 1951 i Göteborg, Bohuslän, Sverige
Gift med My Skarsgård. Far till Alexander Skarsgård och Gustaf Skarsgård. Vän med Peter Stormare sedan år1976. Blir ofta förväxlad med Liam Neeson. Han gjorde sig först känd för svenska folket som Bombi Bitt i tv-serien Bombi Bitt och jag år1968.

Filmografi i urval:

  • Bombi Bitt och jag, (TV) år1968
  • Firmafesten, år1972
  • Bröllopet, år1973
  • Hemåt i natten, år1977
  • Babels hus, (TV) år1981
  • Den enfaldige mördaren, år1982
  • Åke och hans värld, år1984
  • Falsk som vatten, år1985
  • Ormens väg på hälleberget, år1986
  • Jim och piraterna Blom, år1987
  • Kvinnorna på taket, år1989
  • Täcknamn Coq Rouge, år1989
  • The Hunt for Red October, år1990
  • God afton, Herr Wallenberg, år1990
  • Den Demokratiske Terroristen, år1992
  • Kådisbellan, år1993
  • Rapport till himlen, (TV) år1996
  • Harry och Sonja, år1996
  • Insomnia, år1997
  • Amistad, år1997
  • Good Will Hunting, år1997
  • Glasblåsarns barn, år1998
  • Ronin, år1998
  • The Glass House, år2001
  • Dogville, år2003
  • Pirates of the Caribbean - Dead Mans Chest, år2006
  • Arn: Tempelriddaren, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+7

Intresserad av fler artiklar?

Plagiat
Passiv rökning
Bruno Söderström
Bo Ljungberg
Allan Lindberg
Gruppsex
Ragnar Lodbrok
Ella
Fornlämningsområde

Senaste sökningarna

fjortis har fått 1585 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 18:55:32.

bigami har fått 1355 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 18:26:08.

mambo har fått 1389 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 18:09:51.

usa har fått 1362 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 18:05:44.

gigg har fått 1082 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 17:54:55.

assimilera har fått 1222 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 17:50:53.

juni har fått 1469 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 17:47:26.

gamla testamentet har fått 1352 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 17:43:38.

yo har fått 1513 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 17:36:30.

jordbruk har fått 1400 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 17:09:54.

lumen har fått 1154 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 17:04:16.

meios har fått 1303 sökningar. Den senaste gjordes 2021-11-29 17:00:33.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.30 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.