Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Stellan Skarsgård'

Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 13 juni 1951 i Göteborg, Bohuslän, Sverige
Gift med My Skarsgård. Far till Alexander Skarsgård och Gustaf Skarsgård. Vän med Peter Stormare sedan år1976. Blir ofta förväxlad med Liam Neeson. Han gjorde sig först känd för svenska folket som Bombi Bitt i tv-serien Bombi Bitt och jag år1968.

Filmografi i urval:

  • Bombi Bitt och jag, (TV) år1968
  • Firmafesten, år1972
  • Bröllopet, år1973
  • Hemåt i natten, år1977
  • Babels hus, (TV) år1981
  • Den enfaldige mördaren, år1982
  • Åke och hans värld, år1984
  • Falsk som vatten, år1985
  • Ormens väg på hälleberget, år1986
  • Jim och piraterna Blom, år1987
  • Kvinnorna på taket, år1989
  • Täcknamn Coq Rouge, år1989
  • The Hunt for Red October, år1990
  • God afton, Herr Wallenberg, år1990
  • Den Demokratiske Terroristen, år1992
  • Kådisbellan, år1993
  • Rapport till himlen, (TV) år1996
  • Harry och Sonja, år1996
  • Insomnia, år1997
  • Amistad, år1997
  • Good Will Hunting, år1997
  • Glasblåsarns barn, år1998
  • Ronin, år1998
  • The Glass House, år2001
  • Dogville, år2003
  • Pirates of the Caribbean - Dead Mans Chest, år2006
  • Arn: Tempelriddaren, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+0

Intresserad av fler artiklar?

Plagiat
Passiv rökning
Bruno Söderström
Bo Ljungberg
Allan Lindberg
Gruppsex
Ragnar Lodbrok
Ella
Fornlämningsområde

Senaste sökningarna

kvartsfinal har fått 1188 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:46:50.

11 november har fått 1436 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:44:01.

anders nyström har fått 1003 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:42:56.

metan har fått 1929 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:42:38.

alkener har fått 1450 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:42:03.

medioker har fått 1231 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:41:23.

BOC har fått 1377 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:41:09.

Småland har fått 1299 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:41:06.

ml har fått 1450 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:39:20.

8 mars har fått 1579 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:37:33.

skurlov har fått 1741 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:36:21.

bit har fått 1433 sökningar. Den senaste gjordes 2024-04-20 15:36:18.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.06 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.