Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Stefan Andhé'

Stefan Andhé

Stefan Andhé, författare (sök Internet Book List, LibraryThing, Libris, Adlibris, Bokus, Projekt Runeberg),född1944 i Linköping, sedan år1974 bosatt i London. Hans far är Rune Andhé, chefredaktör på Östgöta Correspondenten mellan år1960 och år1978.

Levnad:

  • år1988 belönad med Stora journalistpriset.
  • år1993 tilldelad Fredrika Bremer-Förbundets journalistpris för bästa jämställdhetsartikel.

Bibliografi:

  • Mormor och jag, år1986
  • Himmelska tanter, år1987
  • Älska mig fort, år1989
  • Av fröjd vill hjärtat gråta, år1991
  • Förvaring av violer, år1992
  • Läsning för smått desperata, år1993
  • Sök ljuset, år1994
  • Hej, det är bara jag igen, år1995
  • Almas pojk, år1996
  • En vind genom gräset, år1997
  • Anlag för vemod, år1998
  • Oj vilka loja lejon, år1999
  • Till havet, år2000
  • Ethel Browns sällsamma öde, år2001
  • Det oändliga blå, år2003

Läs mer:

  • hos Projekt Runeberg
  • En med Andhé ur Östgöta Correspondenten från den 14 september 2002

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+8

Intresserad av fler artiklar?

Ulf Elfving
Jan Scherman
Ingemar Unge
Gustaf von Platen
Per Svensson
Gunnar Lindstedt
Saam Kapadia
Dan Josefsson
Peter Benson

Senaste sökningarna

gram har fått 1249 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 21:11:50.

an har fått 1331 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 21:11:48.

nato har fått 1274 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 21:06:44.

kopist har fått 1007 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 21:04:48.

brodsky har fått 1203 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 21:02:25.

sd har fått 1326 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 21:00:42.

riksdagen har fått 1240 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 20:56:05.

pepsin har fått 1313 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 20:53:14.

russia har fått 985 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 20:53:10.

koma har fått 1520 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 20:52:31.

172 har fått 1259 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 20:48:45.

elen har fått 1059 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-10 20:48:17.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.25 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.