Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Sonja Wigert'

Sonja Wigert

Sonja Wigert, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg),född 11 nov 1913 i Norge, död 12 apr 1980 i Spanien

Sonja Wigert debuterade som skådespelerska år1934 på Norske Teatret i Oslo. på 1940-talet blev hon stor stjärna i svensk film. Under sina sista år var hon bosatt i Spanien.

Filmografi:

  • Sangen om Rondane, år1934
  • Fant, år1937
  • Bra mennsker, år1937
  • Eli Sjursdotter, år1938
  • I dag börjar livet, år1939
  • Hennes lilla Majestät, år1939
  • Romans, år1940
  • Frestelse, år1940
  • Hennes melodi, år1940
  • Ung dam med tur, år1941
  • Kjærlighet og vennskap, år1941
  • Ungdom i bojor, år1942
  • Fallet Ingegerd Bremssen, år1942
  • Älskling, jag ger mig, år1943
  • Ombyte av tåg, år1943
  • Mitt folk är icke ditt, år1944
  • Räkna de lyckliga stunderna blott, år1944
  • ... och alla dessa kvinnor, år1944
  • Flickor i hamn, år1945
  • Blod och eld, år1945
  • Jag älskar dig, argbigga, år1946
  • Onsdagsvänninan, år1946
  • Brevet fra afdøde, år1946
  • En fluga gör ingen sommar, år1947
  • Den hemmelighetsfulle leiligheten, år1948
  • Vi flyger på Rio, år1949
  • Kvinnan bakom allt, år1951
  • Dårskapens hus, år1951
  • Alt dette og Island med, år1951
  • I dimma dold, år1953
  • Foreign Intrigue, (TV) år1954
  • Danssalongen, år1955
  • Lån meg din kone, år1958
  • Eventyrrejsen, år1960

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+8

Intresserad av fler artiklar?

Calista Flockhart
Veronica Lake
Hanny Schedin
Åke Jensen
Charles av Storbritannien
Travis Landon Barker
Lunds landsförsamling
S:t Peders Klosters socken
Nöbbelöfs socken

Senaste sökningarna

fritt fall har fått 853 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:58:21.

bulle har fått 1184 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:57:54.

posse har fått 891 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:57:42.

sol har fått 1251 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:57:13.

exhibitionism har fått 890 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:57:10.

naturell har fått 757 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:57:06.

bajs har fått 1775 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:56:24.

gensare har fått 1102 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:55:56.

katalysator har fått 1097 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:55:51.

folksaga har fått 1363 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:53:21.

dialekt har fått 1182 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:52:56.

cellofan har fått 979 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-23 08:52:29.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.