Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Sofia Helin'

Sofia Helin

Sofia Helin, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg),född 25 april 1972 i Hovsta.

Stockholms teaterhögskola 1997-2001. Blev guldbagge-nominerad för sin roll i Masjävlar.

Filmografi:

  • Aspiranterna, (TV) år1998
  • Beck - Sista vittnet, år2002
  • Tusenbröder, (TV) år2003
  • Masjävlar (2004)
  • Rånarna (2004)
  • Blodsbröder (2004)
  • Fyra nyanser av brunt, år2004
  • Sökarna 2 - Rebelz, år2006
  • Nina Frisk, år2007
  • Leende guldbruna ögon, (TV) år2007
  • Arn: Tempelriddaren, år2007
  • Arn: Riket vid vägens slut, år2008

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+1

Intresserad av fler artiklar?

Ulla Jacobsson
Lisskulla Jobs
Ulricha Johnson
Helena Kallenbäck
Melinda Kinnaman
Barbro Kollberg
Agneta Lagerfeldt
Inga Landgré
32

Senaste sökningarna

h har fått 1362 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:54:49.

egal har fått 1368 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:54:23.

kromosom har fått 1244 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:53:15.

dbm har fått 1113 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:53:07.

per se har fått 963 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:47:36.

pizzeria har fått 1072 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:47:27.

facebook har fått 1122 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:44:49.

landsnummer har fått 1224 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:40:31.

comenius har fått 1063 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:39:46.

debussy har fått 963 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:39:43.

skedryck har fått 903 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:38:51.

gerontofobi har fått 1076 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-07 01:37:10.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.22 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.