Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Sarah Jessica Parker'

Sarah Jessica Parker

link

Sarah Jessica Parker, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 25 mars 1965 i Nelsonville, Ohio, USA.

Gift med Matthew Broderick sedan 19 maj 1997. Sonen James Wilke Broderick föddes den 28 oktober 2002. Sarah har tidigare dejtat bl.a. Robert Downey Jr. och John F Kennedy Jr..

Filmografi i urval:

  • Sex and the Matrix (2000)
  • State and Main (2000)
  • Sex and the City (1998-2004)
  • Mars Attacks! (1996)
  • Extreme Measures (1996)
  • The Sunshine Boys (1995)
  • Ed Wood (1994)

Kuriosa: Sarah är 1,60 m. lång.

||link

Sarah Jessica Parker är en klädmedveten dam. Här anländer hon till The 2003 CFDA Fashion Awards iförd en underbar axelbandslös kort klänning i taftsiden från Oscar de la Renta samt smycken från Fred Leighton.

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+9

Intresserad av fler artiklar?

James Broderick
Kråkan samt räven
Lejonet samt råttan
Arga katter får rivet skinn
Bättre en fjäderfä i handen än tio i skogen
Det skall böjas i tidrymd det som krokigt skall bli
Det är ingen kossa villig isen
Det är marigt att doktrin gamla hundar sitta
Droppen urholkar stenen

Senaste sökningarna

stereotypi har fått 1119 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:46:35.

civilisation har fått 1417 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:46:09.

finkultur har fått 1094 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:45:42.

46 har fått 1452 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:45:07.

7s har fått 1283 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:44:56.

kriminolog har fått 1088 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:44:52.

rigid har fått 1108 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:44:49.

anhållande har fått 932 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:41:57.

hågad har fått 920 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:41:18.

ru har fått 1350 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:40:04.

e9 har fått 1373 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:39:01.

biljard har fått 1321 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 03:38:21.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.27 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.