Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Rowan Atkinson'

Rowan Atkinson

Rowan Atkinson, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 6 januari 1955 i Newcastle-upon-Tyne, England, Storbritannien.
Atkinson äger ett flertal snabba bilar, bl.a. en McLaren F1, och skriver artiklar för ett brittiskt motormagasin. Han har utan tvivel råd med exklusiva bilar, eftersom han, enligt uppgift, har tjänat motsvarande drygt en miljard kronor på sin karaktär Mr. Bean.

Filmografi i urval:

  • Johnny English (2003)
  • Scooby-Doo (2002)
  • Rat Race (2001)
  • Bean (1997)
  • Hot Shots! Part Deux (1993)
  • Mr. Bean (TV-serie) (1989)
  • Blackadder Goes Forth (TV-serie) (1989)
  • Blackadder the Third (TV-serie) (1987)
  • Blackadder II (TV-serie) (1986)
  • Never Say Never Again (1983)
  • The Black Adder (TV-serie) (1983)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+1

Intresserad av fler artiklar?

Anki Edvinsson
Kristofer av Bayern
Kristina Nilsdotter Gyllenstierna
Hannah Höch
Bo Högberg
Första kammaren
SSAB
Maurice Chevalier
Statens historiska museum

Senaste sökningarna

symbios har fått 1138 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:44:27.

overall har fått 1125 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:42:52.

badhus har fått 1133 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:41:41.

Göteborgs Konstmuseum har fått 864 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:41:03.

knark har fått 1520 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:40:25.

azteker har fått 1292 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:39:44.

ab har fått 1287 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:39:06.

1 har fått 1320 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:38:29.

gig har fått 1244 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:36:54.

neutro har fått 1121 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:36:34.

gutenbergbibeln har fått 888 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:36:13.

gnarly har fått 1050 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 10:35:16.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.23 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.