Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Rock Hudson'

Rock Hudson

Rock Hudson, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

http://www.meredy.com/rock.jpg

  • Född 17 november 1925 i Winnetka, Illinois, USA som Roy Harold Scherer Jr
  • Död 2 oktober 1985 i Los Angeles, Californien, USA. Hudson avled i AIDS, han var en av de första att öppet gå ut med sin sjukdom i USA.

Filmografi i urval:

  • En läkares samvete (1954)
  • Svarta änglar (1957)
  • Farväl till vapnen (1957)
  • En pyjamas för två (1961)
  • En flicka på kroken (1963)
  • Ice Station Zebra, år1968
  • Tobruk, år1967
  • Pillow Talk, år1959
  • A Farewell to Arms, år1957
  • Giant, år1956

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+2

Intresserad av fler artiklar?

Fulleren
Psalmer
Tolerans
Kollektivism
Ludwig von Mises
Richard Cobden
Lars Johan Hierta
Galar
Binamn

Senaste sökningarna

paradox har fått 1090 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:55:52.

PSTN har fått 1041 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:54:19.

imperfekt har fått 1064 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:54:00.

socialistisk marknadsekonomi har fått 1407 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:47:18.

pastisch har fått 1134 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:47:08.

monostabil har fått 900 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:45:18.

Ålderdomliga ord har fått 821 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:43:05.

kustartilleriet har fått 1216 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:37:17.

majoritet har fått 1293 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:32:05.

Nürnbergprocessen har fått 904 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:31:44.

ekvidistans har fått 1123 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:31:22.

reformism har fått 1133 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 10:29:34.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.28 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.