Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Robert Jelinek'

Robert Jelinek

Robert Jelinek, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 20 september 1969 i Solna, norr om Stockholm

Filmografi:

  • P.S. sista sommaren, år1988
  • Nudlar & 08:or, (TV) år1996
  • Beck - Vita nätter, år1998
  • Dödlig drift, år1999
  • Naken, år2000
  • Hjärta av sten, år2000
  • Keillers park, år2006
  • Gynekologen i Askim, (TV) år2007
  • Labyrint, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+10

Intresserad av fler artiklar?

Erik Johansson
Tommy Johnson
Bandbackup
Magnus Kesster
Nils Kihlberg
Gustav Kling
Åke Lagergren
Örjan Landström
Egon Larsson

Senaste sökningarna

NÄDK har fått 764 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:29:44.

rastafari har fått 2290 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:29:20.

hitler har fått 1396 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:28:40.

mecka har fått 1333 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:28:15.

tecken har fått 1026 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:24:49.

ikea har fått 1066 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:14:36.

ds har fått 1109 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:14:36.

sforzando har fått 896 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:13:54.

jubel har fått 923 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:13:38.

Karl har fått 1016 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:05:36.

ankor har fått 1233 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:05:12.

Informationsteknik har fått 1044 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-20 22:02:56.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.