Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Peter Engman'

Peter Engman

Peter Engman, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 24 september 1963 i Hallstavik, Roslagen

Utbildad vid Göteborgs teaterhögskola 1993-96.

Filmografi:

  • Stora och små män, år1995
  • Insider, (TV) år1999
  • Det grovmaskiga nätet, (TV) år2000
  • Brott§våg, (TV, episod) år2000
  • En sång för Martin, år2001
  • Sprängaren, år2001
  • Suxxess, år2002
  • Disco kung-fu, (kortfilm) år2002
  • Farbror Franks resa, (TV) år2002
  • Stora teatern, (TV) år2002
  • Skeppsholmen, (TV, episoder) år2002
  • Norrmalmstorg, (TV-film) år2003
  • Min f.d. familj, (TV) år2004
  • Graven, (TV) år2004
  • Storm, år2005
  • När mörkret faller, år2006
  • Moreno och tystnaden, år2006
  • Kronprinsessan, (TV) år2006
  • Wallander - Luftslottet, år2006
  • August, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+3

Intresserad av fler artiklar?

Slaget samman Jutas
Mjölkmaskin
Lösdrift
Mjölkgrop
Mjölkningsrobot
Dräktig
Råmjölk
Sinko
UD

Senaste sökningarna

digerdöden har fått 1464 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:48:39.

nils dardel har fått 1268 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:47:19.

källing har fått 846 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:43:03.

snokar har fått 939 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:42:50.

branding har fått 1041 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:38:32.

Balle har fått 1230 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:35:46.

Vattenrikaste floder har fått 1329 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:35:05.

protagonist har fått 778 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:34:43.

JP har fått 1343 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:33:44.

Håkan Lans har fått 786 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:33:27.

format har fått 1281 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:32:49.

per myrberg har fått 960 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-29 23:31:19.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.24 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.