Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Paprika Steen'

Paprika Steen

Paprika Steen, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 3 november 1964 i Köpenhamn, Danmark

En av Danmarks kändaste skådespelerskor. Blev tilldelad danska Bodilpriset för bästa kvinnliga huvudroll i Okay och bästa biroll i filmen Den eneste ene. Hon har även haft roller i några svenska produktioner, t.ex. hade hon en av de större rollerna i den övernaturliga serien De drabbade.

Filmografi:

  • Rami og Julie, år1988
  • Sort høst, år1993
  • Frække Frida og de frygtløse spioner, år1994
  • Frihetens skugga, (TV) år1994
  • Juletestamentet, (julkalander i dansk TV) år1995
  • De største helte, år1996
  • Den store kul-tur, (TV) år1996
  • Hannibal & Jerry, år1997
  • Lex & Clatten, (TV) år1997
  • Festen, år1998
  • Idioterne, år1999
  • Mifunes sidste sang, år1999
  • Den eneste ene, år1999
  • Edderkoppen, (TV) år2000
  • Solen er så rød, (kortfilm) år2000
  • Dancer in the Dark, år2001
  • Okay, år2002
  • Elsker dig for evigt, år2002
  • Rembrandt, år2003
  • De drabbade, (TV) år2003
  • Adams æbler, år2005
  • Mikkel og guldkortet, (TV) år2007
  • Om ett hjärta, (TV) år2008
  • Den du frygter, år2008

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+8

Intresserad av fler artiklar?

Renny Harlin
Jean Cocteau
Gaspar Noé
François Ozon
Satyajit Ray
Ruggero Deodato
Ukraina/geografisk indelning
Vittorio dom Sica
Kon Ichikawa

Senaste sökningarna

lidl har fått 1328 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 18:13:02.

lisp har fått 1600 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 18:09:49.

riksdag har fått 1822 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 18:08:59.

religionsfrihet har fått 1234 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 18:06:25.

butylbutanoat har fått 1881 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 18:05:04.

vårdagjämning har fått 1313 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 18:03:46.

anya har fått 1200 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 18:03:39.

ekvidistans har fått 1370 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 17:58:38.

ihsan har fått 1508 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 17:58:07.

ldpest har fått 1470 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 17:57:15.

arkeikum har fått 1427 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 17:55:50.

komponent har fått 1428 sökningar. Den senaste gjordes 2024-07-22 17:55:10.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.