Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Niklas Falk'

Niklas Falk

Niklas Falk, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 28 januari 1947 i Göteborg som Niklas Daniel Falk

Utbildad vid Scenskolan i Göteborg. Bror till Jonas Falk, de båda har ofta medverkat i samma filmer.

Filmografi:

  • Fiskeläget, (TV) år1974
  • Taxibilder, (TV) år1984
  • Jungfruresan, år1988
  • Svindlande affärer, (TV) år1991
  • Pillertrillaren, år1994
  • Sånt är livet, år1996
  • Rusar i hans famn, år1996
  • Svensson Svensson - filmen, år1997
  • Zingo, år1998
  • Den tatuerade änkan, (TV) år1998
  • i.k. - Ivar Kreuger, (TV) år1998
  • Dödlig drift, år1999
  • Stjärnsystrar, år1999
  • En förälskelse, år2001
  • Kvinna med födelsemärke, (TV) år2001
  • Stackars Tom, (TV) år2002
  • Norrmalmstorg, år2003
  • Så som i himmelen, år2004
  • Om Stig Petrés hemlighet, (TV) år2004
  • Innan frosten, år2005
  • 27 sekundemeter snö, (TV) år2005
  • Fallet G, år2006

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+6

Intresserad av fler artiklar?

Georgius Agricola
Henry Purcell
RGBA
Pontus Berg
Pontus Djanaieff
Pontus Fahlbeck
Pontus Gustafsson
Pontus Gårdinger
Pontus Kåmark

Senaste sökningarna

mika har fått 1132 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:53:09.

alet har fått 1525 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:51:03.

regler har fått 1265 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:50:57.

tylor har fått 1048 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:50:18.

gerd hagman har fått 1179 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:49:34.

artär har fått 1143 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:45:48.

valsedel har fått 1170 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:45:04.

Nürnbergprocessen har fått 920 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:44:33.

vga har fått 1402 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:42:08.

rekvisit har fått 1181 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:42:05.

autokrati har fått 1130 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:39:43.

kreationism har fått 1426 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-17 21:38:11.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.31 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.