Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Moa Gammel'

Moa Gammel

Moa Gammel, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 6 oktober 1980

Teaterdebuterade när hon var 12 år gammal. Medlem i Unga Teatern 1992-1999. Bedrivit studier vid St: Eriks gymnasium - teaterlinje 1995-98 och Handelshögskolan i Stockholm. Hon har varit med i film och tv-produktioner sedan 1990-talets mitt, bl.a. i såpan Vita lögner, men det egentliga genombrottet kom väl i samband med filmen Underbara älskade år2006.

Filmografi:

  • Skuggornas hus, (TV) år1996
  • Sherdil, år1999
  • Vita lögner, (TV) år2000
  • Brott§våg, (TV, episod) år2000
  • Labyrinten, (TV) år2000
  • Pusselbitar, (TV) år2001
  • Barn av vår tid, år2005
  • Underbara älskade, år2006
  • Beck - Det tysta skriket, år2007
  • Wallander: Pyramiden, (TV-film) år2007
  • Ett gott parti, (TV) år2007
  • Oskyldigt dömd, (TV, episod) år2008
  • Sommaren med Göran, år2009
  • Juni, år2009
  • Puss, år2009

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+1

Intresserad av fler artiklar?

Wallis Grahn
Pia Green
Frida Hallgren
Maud Hansson
Gerd Hegnell
Sofia Helin
Erika Höghede
Ulla Jacobsson
Lisskulla Jobs

Senaste sökningarna

by har fått 1734 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 20:17:17.

Glade har fått 1119 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 20:15:22.

AFS har fått 1559 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 20:13:34.

obestämbarhetsrelation har fått 754 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 20:13:26.

skoda har fått 1124 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 20:13:16.

jarrick har fått 1076 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 20:12:51.

pottsork har fått 1192 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 20:09:12.

konservativ har fått 1072 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 20:08:33.

lumen har fått 1159 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 20:04:06.

wired har fått 1252 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 20:02:37.

snedkabelbro har fått 3367 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 19:58:02.

xantippa har fått 1157 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 19:57:34.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.31 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.