Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Moa Gammel'

Moa Gammel

Moa Gammel, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 6 oktober 1980

Teaterdebuterade när hon var 12 år gammal. Medlem i Unga Teatern 1992-1999. Bedrivit studier vid St: Eriks gymnasium - teaterlinje 1995-98 och Handelshögskolan i Stockholm. Hon har varit med i film och tv-produktioner sedan 1990-talets mitt, bl.a. i såpan Vita lögner, men det egentliga genombrottet kom väl i samband med filmen Underbara älskade år2006.

Filmografi:

  • Skuggornas hus, (TV) år1996
  • Sherdil, år1999
  • Vita lögner, (TV) år2000
  • Brott§våg, (TV, episod) år2000
  • Labyrinten, (TV) år2000
  • Pusselbitar, (TV) år2001
  • Barn av vår tid, år2005
  • Underbara älskade, år2006
  • Beck - Det tysta skriket, år2007
  • Wallander: Pyramiden, (TV-film) år2007
  • Ett gott parti, (TV) år2007
  • Oskyldigt dömd, (TV, episod) år2008
  • Sommaren med Göran, år2009
  • Juni, år2009
  • Puss, år2009

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+5

Intresserad av fler artiklar?

Wallis Grahn
Pia Green
Frida Hallgren
Maud Hansson
Gerd Hegnell
Sofia Helin
Erika Höghede
Ulla Jacobsson
Lisskulla Jobs

Senaste sökningarna

proton har fått 1172 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:45:43.

curuba har fått 994 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:45:41.

big bang har fått 1743 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:42:37.

telia bredband har fått 884 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:41:29.

vinterkriget har fått 1014 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:41:19.

andreas har fått 1260 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:37:07.

PT har fått 1568 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:34:57.

casper janebrink har fått 1230 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:33:36.

Galler har fått 964 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:32:42.

parapsykologi har fått 1091 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:32:23.

olm har fått 1223 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:30:47.

aluminium har fått 1492 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:30:31.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.11 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.