Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Mike Myers'

Mike Myers

http://www.adorocinema.com/personalidades/atores/mike-myers/mike-myers01.jpg

Mike Myers, komiker, skådespelare, filmregissör, manusförfattare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 25 maj 1963 i Scarborough, Ontario, Kanada
Mike Myers slog igenom i programmet Saturday Night Live där han medverkade under åren 1989-1994. Gjorde år1992 en film baserad på sketcherna om Waynes World. Där spelar han Wayne Campbell som tillsammans med Garth Algar (spelad av Dana Carvey) driver en lokal TV-station i en förort till Chicago. Filmen fick även en uppföljare som dock inte blev lika framgångsrik. Spelar ofta flera karaktärer i samma film. Är gift med Robin Ruzan sedan den 22 maj 1993.

Filmografi i urval:

  • Shrek 2 (2004) (röst)
  • Austin Powers in Goldmember (2002)
  • Shrek (2001) (röst)
  • Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)
  • Austin Powers: International Man of Mystery (1997)
  • Waynes World 2 (1993)
  • Waynes World (1992)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+7

Intresserad av fler artiklar?

Kloroform
Macabre
Lifta
Taxichaufför
Daily News
Spike Lee
Stephen Rea
Bostonstryparen
Oblat

Senaste sökningarna

bouncer har fått 1127 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 22:19:36.

patriarkat har fått 1293 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 22:08:18.

email har fått 1309 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:37:30.

skratta har fått 1185 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:35:05.

symbollexikon har fått 1314 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:33:40.

pungen har fått 1333 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:32:15.

CH har fått 1321 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:22:47.

barnarbete har fått 1391 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:18:56.

rocka fett har fått 1087 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:16:28.

gensare har fått 1417 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:10:26.

paulina har fått 1014 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:09:22.

dialekt har fått 1582 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 20:48:57.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.53 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.