Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Michelangelo Antonioni'

Michelangelo Antonioni

Michelangelo Antonioni, regissör, manusförfattare, klippare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 29 september 1912 i Ferrara, Emilia-Romagna, Italien
  • död 30 juli 2007 i Rom, Italien

Hans filmer tilltalar inte alla, de är ofta gjorda i ett långsamt eller konstigt tempo vilket vissa finner långtråkigt och andra givande eller fashinerande. Hans mest kända film är nog Blow up som utspelas i 1960-talets "Swinging London". Han avled samma dag som Ingmar Bergman, men hamnade lite i skuggan av denne i nyhetsrapporteringen.

Filmografi i urval:

  • Lavventura, år1960
  • Leclisse, år1962
  • Blow-Up, år1966
  • Zabriskie Point, år1969
  • Professione: reporter, år1975

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+7

Intresserad av fler artiklar?

Trenchcoat
Kontantkort
Ken Kesey
Stephen King
Bang
Maria Lang
Dagmar Lange
Mata Hari
George Sand

Senaste sökningarna

endoterm har fått 1163 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:51:49.

jordgudinna har fått 1773 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:47:42.

kärring har fått 964 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:38:01.

ehen har fått 1576 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:37:06.

grillkorv har fått 975 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:36:28.

industri har fått 1210 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:35:20.

kvastfening har fått 1703 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:32:56.

netikett har fått 1137 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:31:45.

quasi har fått 1018 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:29:17.

emoticon har fått 1133 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:24:50.

ingela har fått 1272 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:24:29.

atakan har fått 1128 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-08 01:20:47.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.25 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.