Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Michael J. Fox'

Michael J. Fox

http://ibelgique.ifrance.com/cinedestin/acteurs/fox.jpg

Michael J. Fox, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 9 juni 1961 i Edmonton, Alberta, Kanada som Michael Andrew Fox
I slutet av år1998 berättade Fox att han lider av Parkinsons sjukdom. Han slutade då sin karriär och ägnar nu sin tid åt att skaffa fram pengar till forskning om sjukdomen.Har skrivit en bok vid namn "Lucky Man" innehållande hans memoarer.

Är vegetarian.

Filmografi i urval:

  • Stuart Little 2 (röst) (2002)
  • Interstate 60, (biroll) (2002)
  • Stuart Little (röst) (1999)
  • Spin City (TV-serie (1996)
  • The Frighteners (1996)
  • Mars Attacks! (1996)
  • The American President (1995)
  • Blue in the Face (1995)
  • Coldblooded (1995)
  • Dont Drink the Water (1994)
  • Greedy (1994)
  • Where the Rivers Flow North (1993)
  • For Love or Money (1993)
  • Life with Mikey (1993)
  • Doc Hollywood (1991)
  • The Hard Way (1991)
  • Casualties of War (1989)
  • Bright Lights, Big City (1988)
  • The Secret of My Succe$s (1987)
  • Light of Day (1987)
  • Family Ties Vacation (1985)
  • Teen Wolf (1985)
  • Tillbakatill framtiden 1-3 (1985-1990)
  • Poison Ivy (1985)
  • High School U.S.A. (1983)
  • Family Ties (sve. Fem i familjen) (TV-serie) (1982-1989)
  • Class of 1984 (1982)

Länkar:

  • http://www.michaeljfox.org/

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+5

Intresserad av fler artiklar?

Michel dom Nostredame
Stavning
Vindskiva
Balkong
Väckelse
Pansar
NATO
Stock Aitken Waterman
Sångröst

Senaste sökningarna

asteroid har fått 1325 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 09:24:53.

positionssystem har fått 1085 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 09:24:29.

satkärring har fått 839 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 09:18:19.

hertz har fått 1163 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 09:08:46.

pakistan har fått 1206 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 08:59:38.

Glenning har fått 1214 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 08:36:34.

john holmes har fått 696 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 08:30:56.

steroid har fått 1160 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 08:21:29.

företag har fått 967 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 08:17:35.

kvoter har fått 1215 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 08:16:22.

halvdan har fått 1217 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 08:08:52.

kent har fått 1391 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-17 08:07:35.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.27 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.