Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Michael Douglas'

Michael Douglas

Michael Douglas, skådespelare, filmproducent (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 25 september 1944 i New Brunswick, New Jersey, USA
Son till skådespelaren Kirk Douglas. Gift med Catherine Zeta-Jones sedan 18 november 2000.

Filmografi i urval:

  • Traffic (2000)
  • The Game (1997)
  • The American President (1995)
  • Falling Down (1993)
  • Basic Instinct (1992)
  • Shining Through (1992)
  • Wall Street (1987)
Extern länk:
  • http://www.michaeldouglas.com/

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+3

Intresserad av fler artiklar?

Elise
Sophia Loren
Jacob Grimm
Simon Wiesenthal
Twiggy
Alexander Karelin
Gisela
Lev Tolstoj
Emil Norlander

Senaste sökningarna

hus har fått 1295 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:22:29.

hygglo har fått 860 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:22:10.

limerick har fått 993 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:17:42.

KATARINA BENGTSDOTTER har fått 965 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:17:29.

publicering har fått 995 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:16:49.

hest har fått 1116 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:14:16.

Varselljus har fått 1149 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:11:01.

Ekstrand har fått 933 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:09:10.

ledare har fått 1175 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:09:08.

koltajaure har fått 1107 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:07:56.

aluminium har fått 1517 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:07:43.

hybris har fått 1301 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 00:05:09.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.11 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.