Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Maurice Chevalier'

Maurice Chevalier

Maurice Chevalier, dansör, sångare, skådespelare (sök Allmusic, CDON, IMDb, Projekt Runeberg, SLBA)
  • Född 12 september 1888 i Paris, Frankrike som Maurice Auguste Chevalier
  • Död 1 januari 1972 i Paris, Frankrike

Chevalier är tillsammans med Edith Piaf Frankrikes mest kända chanson-artist, med musikalisk örhängen som t.ex. Mimi. Förutom alla skivor och scenuppträdande medverkade han i ett flertal filmer.

Filmografi i urval:

  • Jessica, år1962
  • Can-Can, år1960
  • Gigi, år1958,
  • Folies-Bergère, år1936
  • Love Me Tonight, år1932

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+0

Intresserad av fler artiklar?

Tracks
Hitlistan
Hamilkar Barkas
Thomsongasell
Sjödjur
Gatuplats
Myrorna
Dyrk
Skott

Senaste sökningarna

acetat har fått 1106 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:30:39.

Stenålder har fått 1035 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:29:42.

dialekt har fått 1348 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:26:36.

flottbas har fått 1272 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:21:13.

smink har fått 1234 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:19:02.

plockhuggning har fått 997 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:18:06.

Newton har fått 1367 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:17:07.

procivitas har fått 879 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:12:22.

Algebra har fått 1036 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:10:32.

Pulsvalstelefon har fått 1051 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:05:47.

itala har fått 1037 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:04:12.

kumla har fått 1065 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 10:03:57.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.23 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.