Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Maud Hansson'

Maud Hansson

Maud Hansson, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 5 december 1937 i Stockholm

Maud Hansson är mest känd för sin roll som pigan Lina i tv-serien och filmerna om Emil i Lönneberga på 1970-talet.

Filmografi:

  • Tarps Elin, år1956
  • Det sjunde inseglet, år1957
  • Smultronstället, år1957
  • Venetianskan, (TV-teater) år1958
  • Karneval, år1961
  • En vacker dag ..., år1963
  • Hängivelse, (kortfilm) år1965
  • Ett avsked, (kortfilm) år1965
  • Kvinnobilder, (TV) år1967
  • Biprodukten, (TV) år1969
  • Körsbärsträdgården, (TV) år1970
  • Ett möte på Kretjetovkastationen, (TV) år1970
  • Emil i Lönneberga, år1971
  • Amala Kamala, (TV) år1971
  • Nya hyss av Emil i Lönneberga, år1972
  • Emil och griseknoen, år1973
  • Pelle Jansson, (TV) år1973
  • Världens bästa Karlsson, år1974
  • Emil i Lönneberga, (TV-version) år1974
  • Tjocka släkten, (TV) år1975
  • Rasmus på luffen, år1981, ej krediterad
  • Skärp dig, älskling!, (TV) år1981
  • Barnet, (TV) år1982
  • Goda grannar, (TV) år1987

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+10

Intresserad av fler artiklar?

Sofia Helin
Erika Höghede
Ulla Jacobsson
Lisskulla Jobs
Ulricha Johnson
Helena Kallenbäck
Melinda Kinnaman
Barbro Kollberg
Agneta Lagerfeldt

Senaste sökningarna

gurka har fått 1363 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:58:23.

prejudikat har fått 1041 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:57:17.

aa har fått 1251 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:54:29.

crust har fått 1022 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:53:47.

akilles har fått 1726 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:52:43.

11 november har fått 1111 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:48:15.

joaki har fått 1196 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:41:27.

Riga har fått 1330 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:40:44.

päppel har fått 916 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:37:44.

nylon har fått 1535 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:37:43.

sekulär har fått 862 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:37:03.

geometrisk har fått 1103 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 16:36:51.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.12 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.