Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Mårten Klingberg'

Mårten Klingberg

Mårten Klingberg, skådespelare, manusförfattare, regissör (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 1 april 1968 i Spånga

Han tilldelades Bergman-priset på Guldbagge-galan år2000. Skådeseplardebut framför kameran i en mindre roll i miniserien Fasadklättraren. Han har b.l.a regisserat avsnitt av Skeppsholmen samt varit en av regissörerna till filmen Offside.

Filmografi:

  • Fasadklättraren, (TV) år1991
  • Bert, (TV) år1994
  • Petri tårar, år1995
  • Beck - Hämndens pris, år2001
  • Beck - Mannen utan ansikte, år2001
  • Beck - Enslingen, år2002
  • Beck - Okänd avsändare, år2002
  • Beck - Annonsmannen, år2002
  • Beck - Pojken i glaskulan, år2002
  • Beck - Sista vittnet, år2002
  • Kontorstid, år2003
  • Keillers Park, år2006
  • Den man älskar, år2007
  • Leende guldbruna ögon, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+3

Intresserad av fler artiklar?

Totta Näslund
Jimmy Cliff
Annette OToole
Method Man
Allen Hughes
Albert Hughes
Eduard Carleson
Mai Zetterling
Bettina Röhl

Senaste sökningarna

instickskort har fått 1310 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:40:52.

laxtrappa har fått 1075 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:38:00.

designåret 2005 har fått 898 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:36:05.

lavemang har fått 1204 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:20:06.

yacht har fått 1191 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:18:51.

krus har fått 1640 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:06:35.

hobbex har fått 1108 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 06:00:26.

skoda har fått 1169 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 05:59:21.

utvecklingspsykologi har fått 1217 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 05:42:49.

hannibal har fått 1277 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 05:28:50.

parallelltwin har fått 1403 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 05:23:51.

Hitta har fått 1161 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 05:15:12.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.53 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.