Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Märta Arbin'

Märta Arbin

Märta Arbin, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född Märta Brita Lovisa Arbin den 12 maj 1901 i Stockholm
  • död den 25 februari 1970 i Stockholm

Filmografi:

  • Soliga Solberg, år1941
  • Uppåt igen, år1941
  • Kvinnor i fångenskap, år1943
  • Hets, år1944
  • Dynamit, år1947
  • På dessa skuldror, år1948
  • Människors rike, år1949
  • Restaurant Intim, år1950
  • Bärande hav, år1951
  • Skuggan, år1953
  • Seger i mörker, år1954
  • Simon syndaren, år1954
  • Sista ringen, år1955
  • Nattbarn, år1956
  • Tarps Elin, år1956
  • Sista paret ut, år1956
  • Swing it, fröken!, år1956
  • Värmlänningarna, år1957
  • Ljuvlig är sommarnatten, år1961
  • Vi på Saltkråkan, (TV) år1964

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+7

Intresserad av fler artiklar?

Anna Bjelkerud
Renée Björling
Astrid Bodin
Helena Brodin
Britta Brunius
Elsa Carlsson
Elisabet Carlsson
Margit Carlqvist
Fårbo

Senaste sökningarna

eufrosyne har fått 995 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 09:03:24.

ettutre har fått 1004 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 09:02:14.

denaturera har fått 1052 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 08:59:58.

sagodjur har fått 1300 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 08:57:38.

fibros har fått 1000 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 08:57:15.

Kanonisera har fått 973 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 08:55:47.

jordbruk har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 08:55:40.

teodora har fått 799 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 08:55:39.

hasselsnok har fått 1239 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 08:54:33.

egypten har fått 1244 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 08:52:11.

kreatinin har fått 1028 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 08:51:48.

c har fått 1634 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-21 08:50:39.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.