Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Maria Langhammer'

Maria Langhammer

Maria Langhammer, skådespelerska, sångerska (sök Allmusic, CDON, IMDb, Projekt Runeberg, SLBA)

  • född 13 augusti 1962 i Stockholm (Maria Christina Langhammer)

Fick en Guldbagge år1998 för bästa kvinnliga biroll i Hela härligheten. I filmsammanhang krediteras hon ofta som Ia Langhammer.

Filmografi:

  • Härifrån till Kim, år1993
  • Hela härligheten, år1998
  • Pip-Larssons, (TV) år1998
  • Hälsoresan, år1999
  • En liten julsaga, (kortfilm) år1999
  • Mitt i livet, (TV) år1999
  • Livet är en schlager, år2000
  • Låt stå, (TV) år2000
  • Jordgubbar med riktig mjölk, år2001
  • Tur & retur, år2003
  • Den bästa av mödrar, år2005
  • Häktet, (TV) år2005
  • Göta kanal 2 - kanalkampen, år2006
  • Keillers Park, år2006
  • Fallet G, år2006
  • Exit, år2006
  • LasseMajas detektivbyrå, (TV) år2006
  • Hoppet, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+9

Intresserad av fler artiklar?

Magnus Krepper
Ulf Brunnberg
Shanti Roney
Emil Forselius
Lennart Jähkel
Mikael Håfström
Ulf Stark
Jörgen Persson
Eric M Nilsson

Senaste sökningarna

dora har fått 1342 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:15:03.

storå har fått 989 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:12:40.

ufo har fått 1434 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:11:29.

Bakpulver har fått 1896 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:11:21.

neutro har fått 1236 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:10:54.

veckotidning har fått 1273 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:10:18.

jobb har fått 1563 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:09:40.

dharma har fått 1278 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:09:00.

romerska har fått 1327 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:03:27.

sandberg har fått 1174 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:03:20.

nasal har fått 1100 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:03:12.

arvord har fått 1740 sökningar. Den senaste gjordes 2022-07-02 04:03:02.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.47 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.