Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Maria Langhammer'

Maria Langhammer

Maria Langhammer, skådespelerska, sångerska (sök Allmusic, CDON, IMDb, Projekt Runeberg, SLBA)

  • född 13 augusti 1962 i Stockholm (Maria Christina Langhammer)

Fick en Guldbagge år1998 för bästa kvinnliga biroll i Hela härligheten. I filmsammanhang krediteras hon ofta som Ia Langhammer.

Filmografi:

  • Härifrån till Kim, år1993
  • Hela härligheten, år1998
  • Pip-Larssons, (TV) år1998
  • Hälsoresan, år1999
  • En liten julsaga, (kortfilm) år1999
  • Mitt i livet, (TV) år1999
  • Livet är en schlager, år2000
  • Låt stå, (TV) år2000
  • Jordgubbar med riktig mjölk, år2001
  • Tur & retur, år2003
  • Den bästa av mödrar, år2005
  • Häktet, (TV) år2005
  • Göta kanal 2 - kanalkampen, år2006
  • Keillers Park, år2006
  • Fallet G, år2006
  • Exit, år2006
  • LasseMajas detektivbyrå, (TV) år2006
  • Hoppet, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+4

Intresserad av fler artiklar?

Jessica Liedberg
Anki Lidén
Rebecka Liljeberg
Anna Lindahl
Lisa Lindgren
Cecilia Ljung
Anja Lundqvist
Black Jack
Mona Malm

Senaste sökningarna

1998 har fått 1113 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 21:20:17.

vit hattmurkla har fått 1033 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 21:14:36.

gredelin har fått 1016 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 21:14:30.

watt har fått 937 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 21:11:36.

reptil har fått 1082 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 21:11:15.

minoritetsregering har fått 1709 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 21:09:16.

avund har fått 1012 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 21:07:51.

makrillsoppa har fått 1168 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 21:03:06.

babylon har fått 1616 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 20:58:10.

geriatrik har fått 845 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 20:58:05.

blondin har fått 1039 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 20:57:10.

gabriel alw har fått 1049 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-26 20:54:46.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.15 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.