Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Maria Bonnevie'

Maria Bonnevie

Maria Bonnevie, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 26 september 1973 i Västerås, Västmanland, Sverige. Uppvuxen i Oslo.

Filmografi i urval:

  • Hotet (2004)
  • I Am Dina (2002)
  • Syndare i sommarsol (2002?)
  • The 13th Warrior (1999)
  • Jerusalem (1996)

En fråga: om hon nu är född i Västerås, och pratar bättre svenska än de flesta, varför tror alla att hon är från Norge????? Malte Ferrigno.

Maria Bonnevies foreldre er skuespillerne Jannik Bonnevie og Per Waldvik. Hun ble født i Sverige, men er oppvokst i Oslo. På tross av at halve familien er svensk lærte hun seg ikke språket før hun dro til Stockholm for å begynne utdannelsen. Hun tok faktisk privattimer for å perfeksjonere svensken, og dette var så vellykket at få svensker idag vet at hun er mest norsk.

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+10

Intresserad av fler artiklar?

Michael Douglas
Mark Hamill
Elise
Sophia Loren
Jacob Grimm
Simon Wiesenthal
Twiggy
Alexander Karelin
Gisela

Senaste sökningarna

smygvinkel har fått 1034 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:47:27.

Sidde har fått 1017 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:45:52.

flottbas har fått 1244 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:37:33.

pepsin har fått 1314 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:30:10.

Österrike har fått 955 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:27:42.

dreja har fått 1068 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:26:38.

Utbildningsminister har fått 984 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:21:08.

skans har fått 1120 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:15:32.

sveamål har fått 1504 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:11:18.

gutenberg har fått 1651 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:09:55.

organism har fått 1372 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:07:46.

kulör har fått 976 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-11 23:05:17.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.30 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.