Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Magnus Kesster'

Magnus Kesster

Magnus Kesster, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född Karl Olof Magnus Kihlström den 29 juli 1901 i Stockholm
  • död den 15 april 1975 i Stockholm

Filmografi, urval:

  • Bleka greven, år1937
  • Goda vänner och trogna grannar, år1938
  • På kryss med Albertina, år1938
  • En enda natt, år1939
  • Oss baroner emellan, år1939
  • Valfångare, år1939
  • Stål, år1940
  • Lillebror och jag, år1940
  • Gentlemannagangstern, år1941
  • Sexlingar, år1942
  • En flicka för mej, år1943
  • Gröna hissen, år1944
  • Excellensen, år1944
  • Stopp! tänk på något annat, år1944
  • Iris och löjtnantshjärta, år1946
  • Det regnar på vår kärlek, år1946
  • Åsa-Hanna, år1946
  • Dynamit, år1947
  • Intill helvetets portar, år1948
  • Regementets ros, år1950
  • Hård klang, år1952
  • Säg det med blommor, år1952
  • Förtrollad vandring, år1954
  • Flickan i frack, år1956

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+10

Intresserad av fler artiklar?

Gustav Kling
Åke Lagergren
Örjan Landström
Egon Larsson
Tomas Laustiola
Leif Liljeroth
Torsten Lilliecrona
Lars Lind
Sten Lindgren

Senaste sökningarna

tonskala har fått 1380 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 02:00:36.

havamal har fått 1221 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:58:36.

vätebindning har fått 820 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:58:10.

kungsör har fått 785 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:57:08.

Radikal har fått 1299 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:54:42.

Christian von Schneidau har fått 911 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:53:15.

ansa har fått 1230 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:52:45.

colombia har fått 1148 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:52:17.

protagonist har fått 755 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:51:48.

valenselektron har fått 1188 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:51:21.

Alkalimetall har fått 1662 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:50:53.

ndelserna har fått 998 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 01:50:22.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.21 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.