Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Madonna'

Madonna

Innehåll- 1. Sångerska - 2. Jungfru Maria, Jesu moder - 3. Piercing

1. Sångerska

Madonna, sångerska, skådespelerska, författare (sök Allmusic, CDON, Internet Book List, LibraryThing, IMDb, Libris, Adlibris, Bokus, Projekt Runeberg, SLBA)

  • Född 16 augusti 1958 i Bay City, Michigan, USA som Madonna Louise Veronica Ciccone
Har dottern Lourdes (född 14 okt 1996) tillsammans med Carlos Leon.

Gift med Guy Ritchie sedan 22 december 2000. De har sonen Rocco (född 11 aug 2000) ihop.

Madonna har döpt om sig till Esther. Namnet använder hon endast i sitt religösa liv, men uppger att hon ska använda namnet på heltid när hon fyller 70.

Diskografi

  • Confessions on a dance floor (2005)
  • American Life (2003)
  • GHV 2 (2001)
  • Music (2000)
  • Ray Of Light (1998)
  • Selections From Evita (1997)
  • Something To Remember (1995)
  • Bedtime Stories (1994)
  • Erotica (1992)
  • The Immaculate Collection (1990)
  • Dick Tracy (1990)
  • Like A Prayer (1989)
  • You Can Dance (1987)
  • Whos That Girl (1987)
  • True Blue (1986)
  • Like A Virgin (1984)
  • Madonna (1983)

Filmografi

  • Die Another Day (2002)
  • Swept Away (2002)
  • Det näst bästa (2000)
  • Evita (1996)
  • Girl 6 (1996)
  • Blue In The Face (1995)
  • Four Rooms (1995)
  • Dangerous Game (1993)
  • Älska till döds (1993)
  • Skuggor och dimma (1992)
  • Tjejligan (1992)
  • In Bed With Madonna - sanning eller konsekvens (1991)
  • Dick Tracy (1990)
  • Spårhundar på Broadway (1989)
  • Whos That Girl? (1987)
  • Shanghai Surprise (1986)
  • Susan, var är du? (1985)
  • Vision Quest (1985)

Externa länkar

  • http://www.madonna.com/
  • http://www.madonna-photogenic.com/

2. Jungfru Maria, Jesu moder

http://www.firstimageicons.com/images/The%20Virgin%20Mary%20and%20Jesus.jpg

Se Jungfru Maria, Jungfru, Maria, Jesus

3. Piercing

http://www.piercing-studio-thomsen.de/images/Madonna.jpg

En madonna (även monroe, mouche) är även en piercing placerad på sidan av överläppen.

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+5

Intresserad av fler artiklar?

Tech Noir
Frekvensmodulering
Fasmodulering
Ensoniq
VLSI
Handtag
Tröskel
Tripod
Höna villig ägg

Senaste sökningarna

AMEL har fått 1215 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:50:45.

flyttal har fått 1217 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:41:54.

orakel har fått 1303 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:37:04.

Katarina har fått 1264 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:30:44.

oxdjur har fått 1223 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:29:25.

jungfruben har fått 1577 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:16:37.

leverpastej har fått 1469 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 09:04:37.

världens största länder har fått 817 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 08:56:23.

sickla har fått 1324 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:56:28.

wettex har fått 1191 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:52:08.

rås har fått 1245 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:49:10.

brion har fått 1119 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-27 07:29:50.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.60 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.