Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Lois Maxwell'

Lois Maxwell

Lois Maxwell, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 14 februari 1927 i Kitchener, Ontario, Kanada som Lois Hooker.
  • Död 29 september 2007 i Perth, Australien

Mest känd för sin roll som Miss Moneypenny i James Bond-filmerna 1962-1985, men började spela med i filmer redan på 1940-talet. Är nära vän med Roger Moore och har också synts i olika episoder av Helgonet(avsnitten Interlude in Venice från 1966 och Simon and Delilah från 1967) och Snobbar som jobbar (avsnittet Someone Waiting från 1972).

Filmografi i urval:

  • The Fourth Angel (2001 för TV)
  • Hard To Forget (1998 för TV)
  • A View to a Kill (1985)
  • Octopussy (1983)
  • For Your Eyes Only (1981)
  • Moonraker (1979)
  • The Spy Who Loved Me (1977)
  • The Man with the Golden Gun (1974)
  • Live and Let Die (1973)
  • Diamonds Are Forever (1971)
  • On Her Majestys Secret Service (1969)
  • You Only Live Twice (1967)
  • Thunderball (1965)
  • Goldfinger (1964)
  • From Russia with Love (1963)
  • The Haunting (1963)
  • Dr. No (1962)
  • Lolita (1962)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+6

Intresserad av fler artiklar?

Michael Mellinger
Peter Cranwell
Nadja Regin
Desmond Llewelyn
Player
Lunar
Krypin
LunarWorks
KIA Index

Senaste sökningarna

email har fått 1309 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:37:30.

skratta har fått 1185 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:35:05.

symbollexikon har fått 1314 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:33:40.

pungen har fått 1333 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:32:15.

CH har fått 1321 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:22:47.

barnarbete har fått 1391 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:18:56.

rocka fett har fått 1087 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:16:28.

gensare har fått 1417 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:10:26.

paulina har fått 1014 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 21:09:22.

dialekt har fått 1582 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 20:48:57.

xu har fått 1548 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 20:46:00.

DESCARTES har fått 1055 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 20:38:42.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.50 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.